Installatie zonnepanelen

Stap 1

Allereerst bespreekt onze hoofdinstallateur het installatieproces met u. Zo kunnen wij rekening houden met alle factoren die van belang zijn voor een veilige installatie van een goed werkende zonnepanelen installatie.

Stap 2

Onze installateurs voeren de installatie uit volgens de richtlijnen van onze installatiebrancheorganisatie InstallQ. Dit waarborgt een optimale werking van uw installatie, en de veiligheid van onze installateurs, uw woning en de omgeving. Tussentijds wordt u geïnformeerd over de voortgang.

Stap 3

Na de installatie zorgen onze installateurs ervoor dat de werkomgeving netjes wordt achtergelaten.

Stap 4

Na de installatie neemt de hoofdinstallateur de installatie met u door aan de hand van een digitaal formulier, en krijgt u uitleg over de werking van uw zonnepanelen installatie. Ook neemt hij de tijd om uw vragen te beantwoorden. Maakt u zich geen zorgen als u iets vergeet. Na de installatie kunt u de instructies nog eens op uw gemak doornemen in uw eigen beveiligde AVG-gekeurde klantportaal.

Stap 5

De allerlaatste stap is een inspectie van de installatie. Wij zijn gecertificeerd om, op het dak, de werking van uw installatie te inspecteren en beoordelen.

Met een thermische kijker maken wij zogenaamde ‘warmtefoto’s’ van de zonnepanelen om er zeker van te zijn dat alle zonnepanelen intact zijn.

Alle foto’s, inspectierapporten, uw factuur, onderhoudscontract, uitleg over de werking van uw installatie en andere documenten kunt u inzien in uw eigen beveiligde AVG-gekeurde klantportaal. Nu is uw installatie bedrijfsklaar zodat u binnen 1 dag de zon bij u in huis kunt halen.