Over Zonnekeus

Zonlicht. Al het leven op Aarde heeft zonlicht nodig. Plant, boom, dier en mens kunnen niet zonder de zon. De zon voedt, houdt ons gezond.

Het voorziet ons van vitamine B, bruint onze huid, schijnt licht en geeft kleur. En het helpt ons om planten en bomen te telen. De zon geeft energie.

 

Zonne-energie die we om kunnen zetten in elektriciteit. Elektriciteit om onze huizen warm te houden, eten te koken, licht te maken in het donker en om allerlei apparaten te laten werken.

Zelfs auto’s, treinen, schepen en vliegtuigen worden door zonne-energie aangedreven. Zo schakelen we steeds meer over op de energie van de zon.

Niet alleen omdat het schoner is, maar ook omdat het duurzaam is. Zonne-energie is onuitputtelijk en voor iedereen beschikbaar. Vandaag, morgen en daarna.

 

Kijkend naar de toekomst, draagt Zonnekeus bij aan een schone leefomgeving voor mens, plant en dier. Een duurzame samenleving waarin iedereen vrij en onafhankelijk kan leven en werken. De zon is er voor ons allemaal.

Iedereen heeft recht op zonne-energie. Daar geloven wij in. Vandaar onze missie om zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen. Zo bouwen wij mee aan een mooie, schone wereld die wordt aangedreven door de zon.

Onze kernwaarden

Dit zijn onze kernwaarden:

  1. Schoon

Ieder mens heeft recht op energie en op een schone leefomgeving. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat mensen zelfstandig voorzien in hun energiebehoeften zonder de leefomgeving te belasten. Hiermee dragen wij bij aan een schone planeet en een betere toekomst voor onze kinderen.

  1. Duurzaam

Zonne-energie is bij uitstek duurzaam. En wij zijn ervan overtuigd dat het vrij beschikbaar hoort te zijn voor iedereen. Onze dienstverlening strekt daarom verder dan de installatie van zonne-energiesystemen. Al onze kennis en ervaring passen wij toe om het gebruik van zonne-energie te bevorderen.

  1. Voedend

Net zoals de zon ons met licht voedt, voeden wij mens en samenleving met kennis, kwaliteit en zorg. Wij zorgen ervoor dat ons personeel het goed heeft en met ons meegroeit, werken samen met professionals die onze filosofie delen, en delen kennis met iedereen die daarbij gebaat is.

  1. Betrouwbaar

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat zij hun investering terugzien in het rendement van de door ons geïnstalleerde zonne-energiesystemen. Daarnaast wordt de installatie uiterst veilig uitgevoerd en zijn alle onderdelen van onze energiesystemen veilig voor de gebruikers.

  1. Kwaliteitsbewust

Wij zijn ons ervan bewust dat de kwaliteit van onze dienstverlening het rendement en de duur daarvan bepaalt. Onze materialen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, ons personeel is adequaat opgeleid en wij stemmen zorgvuldig het energiesysteem af op de gebruikers.

Plaats een reactie