Veilige en vakkundige installatie

Ze zeggen dat goed gereedschap het halve werk is. Daar zijn wij het mee eens en daar hebben wij onze producten op afgestemd. Maar, er is meer nodig voor een optimaal werkende en veilige zonnepanelen installatie. Net zo belangrijk is een veilige en vakkundige installatie van de zonnepanelen installatie.

Eigen personeel

Wij werken alleen met eigen personeel dat zowel intern als extern opgeleid is. De interne opleidingen zijn gericht op zaken zoals werkprocessen en communicatieve vaardigheden.  De externe opleidingen zijn technische opleidingen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van installatiebrancheorganisatie InstallQ. Daarnaast zijn ons bedrijf en al onze installateurs VCA-gecertificeerd.

Strenge veiligheidsvoorschriften

Voor de veiligheid van onze installateurs, uw woning en de omgeving houden wij ons aan strenge veiligheidsvoorschriften en gebruiken wij veiligheidsmiddelen zoals valbescherming en valgordels. Deze veiligheidsmiddelen en de kleding vallen op. Hierdoor kunnen mensen in de omgeving van de installatie, zoals buren en voorbijgangers, zien dat er op een veilige manier wordt gewerkt en om onnodige bezorgdheid te voorkomen.

Binnen 1 dag de zon bij u in huis

Onze installateurs zijn ‘mensenmensen’ die communicatief zeer vaardig zijn. Zij voeren de installatie uit in overleg met u en houden u op de hoogte van de voortgang. De installatie wordt pas aan u opgeleverd nadat de werkomgeving netjes is achtergelaten. Daarna krijgt u mondeling en in uw eigen beveiligde AVG-gekeurde klantportaal uitleg over de werking van uw installatie. Deze is direct bedrijfsklaar zodat u binnen 1 dag de zon bij u in huis kunt halen.

Nauwkeurige installatie

Elke installatie wordt op uniforme wijze volgens hetzelfde werkproces uitgevoerd. Dit begint bij het vervoer van de zonnepanelen. De panelen worden met gebruik van speciale tafels uit de bestelbus vervoerd en komen direct op een speciale elektrische rolsteiger terecht, waarmee ze veilig naar het dak worden verplaatst. Deze werkwijze waarborgt de kwaliteit van de panelen en minimaliseert de belasting op onze installateurs.

De zonnepanelen worden nauwkeurig en, op basis van onze ervaring, zo efficiënt en effectief mogelijk gemonteerd. Hierdoor kan het betekenen dat u mogelijk geen optimizer nodig heeft, wat u een kostenbesparing oplevert.

Uw zonnepanelen installatie wordt geaard met kabels die een coating van tin hebben. Dit voorkomt corrosie en zorgt voor een langdurige en optimale werking van uw installatie. De kabelgoot vanuit uw dak maken wij waterdicht aan de buitenzijde en dampdicht aan de binnenzijde. In plaats van het gebruikelijke kit, dat gemiddeld vijf jaar meegaat, gebruiken wij duurzame materialen.

U kunt er op vertrouwen dat al het montagemateriaal dat wij gebruiken, hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam is. Daarnaast gebruiken wij voldoende bevestigingsklemmen. Hierdoor wordt het dak niet onnodig belast door de hoge druk onder de zonnepanelen die ontstaat bij harde wind.

Inspectie

Direct na de installatie is uitgevoerd, voeren wij een inspectie uit. Met een thermische kijker maken wij zogenaamde ‘warmtefoto’s’ van de zonnepanelen om er zeker van te zijn dat alle zonnepanelen intact zijn. Alle foto’s, inspectierapporten, uw factuur, onderhoudscontract, uitleg over de werking van uw installatie en andere documenten kunt u inzien in uw eigen beveiligde AVG-gekeurde klantportaal. Nu is uw installatie bedrijfsklaar zodat u binnen 1 dag de zon bij u in huis kunt halen.