Zonnepanelen voor woningcorporaties

Uw huurders staan centraal

Zonne-energie biedt veel voordelen. Ook voor uw huurders. Toch komt er nogal wat bij kijken wanneer u besluit uw huurwoningen te voorzien van een zonnepanelen installatie. Wij begrijpen dit. Ieder mens is anders en heeft eigen behoeften. Daarom stellen wij uw huurders centraal.

Voordelen:

Persoonlijke aanpak

Uniforme kwaliteit

Nazorg

Profiteren van zonne-energie

Uw huurders profiteren op allerlei manieren van zonne-energie. Dit zijn hun specifieke voordelen.

Persoonlijke aanpak

Gedurende het project communiceren wij voortdurend. Van de eerste voorlichting tot de nazorg na oplevering. Uw huurders krijgen een vaste adviseur en een plan dat is afgestemd op hun specifieke energiebehoefte.

Uniforme kwaliteit

Vooraf voeren wij een risico-inventarisatie uit. Elk plan houdt rekening met de bevindingen uit deze inventarisatie en wordt uitgevoerd volgens uniforme kwaliteitsstandaarden en strenge veiligheidseisen.

Nazorg

Onze nazorg bestaat uit: inspecties, onderhoud, een storingsdienst en monitoring van prestaties. Waar nodig verhelpen wij storingen en geven wij adviezen om een optimaal rendement te bevorderen.

Plaats een reactie