Compliment

Erg leuk compliment van een huisbewoner die ons aan het werk zag bij een zonnepanelen installatie.

Beste lezer,

Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben mannen van uw bedrijf zonnepanelen geplaatst op de achterzijde van een woning aan de Erasmuslaan in Ridderkerk. Wij waarderen het dat wij vanaf de Boerhaavestraat nu tegen een keurig zwart dak aankijken in plaats van de vergane oude zonnepanelen.

We hopen dan ook dat meer bewoners van de Erasmuslaan hun zonnepanelen zullen gaan vervangen.

 Mijn complimenten over de wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd en wel in het bijzonder dat na een lange zaterdag toch nog even de ladder uit de auto wordt gehaald om de zonnepanelen onder de dakkapel een stukje te verschuiven om ze in lijn te brengen met de panelen boven de dakkapel. Dat getuigt van passie voor het werk waarmee je bezig bent. Top!

 Dat wilde ik even kwijt…

 Hartelijke groet,