Vraag vrijblijvend een schouwing aan!

Om een transparante offerte op te stellen beoordelen we graag eerst de situatie bij u op locatie. Inbegrepen bij de offerte is ook het rendementplan, zodat u precies weet wat uw zonnepanelen gaan opleveren. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Allemaal volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan vast.

Het aanvragen van de schouwing is bovendien zo gebeurd.

arrow
9,6

Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak met een 9,6

Wij nemen de tijd voor onze klanten. We leggen alles duidelijk en helder uit. We vinden het namelijk belangrijk dat u een keuze maakt waar u goed over heeft nagedacht en waar u achter staat. Deze persoonlijke benadering wordt enorm gewaardeerd door klanten die u voorgingen.

9,6

4 oktober

Heel proffesioneel en netjes gewerkt. Top!

Ruim binnen 1 dag 13 panelen geplaatst. Zeer tevreden.

Ouderkerk aan den IJssel

Geverifieerde klant

18 september

Snel service geheel volgens afspraak.

Na telefonisch contact gehad te hebben is van bezoek op locatie tot monteren en werkend op leveren alles volgens afspraak [...]

Papendrecht

Geverifieerde klant

15 september

Efficiënt, strak georganiseerd, snel en vriendelijk.

Heel goed bedrijf, snelle en deskundige service.

Haarlem

Geverifieerde klant

Deze daken gingen dat van u al voor

Bekijk verschillende blije daken die wij reeds van een passend zonnesysteem mochten verzien. Laat u inspireren door de overwegingen van hun tevreden eigenaren, of ontdek waarom zij uiteindelijk kozen voor zonnepanelen van Zonnekeus.

Of bekijk alle projecten met een dak zoals dat van u

Bekijk al onze projecten en sorteer op daktype. Zo kunt u de projecten zien die wij eerder deden in een vergelijkbare situatie als bij u thuis.

Bekijk al onze projecten
Bekijk al onze projecten