Vraag vrijblijvend een schouwing aan!

Om een transparante offerte op te stellen beoordelen we graag eerst de situatie bij u op locatie. Inbegrepen bij de offerte is ook het rendementplan, zodat u precies weet wat uw zonnepanelen gaan opleveren. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Allemaal volledig vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan vast.

Het aanvragen van de schouwing is bovendien zo gebeurd.

arrow
9,6

Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak met een 9,6

Wij nemen de tijd voor onze klanten. We leggen alles duidelijk en helder uit. We vinden het namelijk belangrijk dat u een keuze maakt waar u goed over heeft nagedacht en waar u achter staat. Deze persoonlijke benadering wordt enorm gewaardeerd door klanten die u voorgingen.

9,6

12 juli

Doen wat ze beloven, en snel!

Waanzinnig goede ervaring met deze lui; Aan de telefoon al goed geholpen, afspraak binnen een paar dagen. En ze komen [...]

Geldrop

Geverifieerde klant

24 juni

Geweldige mensen ,die verstand van zaken hebben.

Meedenkend , gaan een uitdaging niet uit de weg. Plezierig in de omgang , vertrouwen in de klant ,zelfs achteraf betalen [...]

Alblasserdam

Geverifieerde klant

9 juni

Top bedrijf top installatie team

Na email snel contact binnen een week een adviseur in huis die alle tijd neemt. Duidelijke afspraken en alles [...]

Huizen

Geverifieerde klant

Deze daken gingen dat van u al voor

Bekijk verschillende blije daken die wij reeds van een passend zonnesysteem mochten verzien. Laat u inspireren door de overwegingen van hun tevreden eigenaren, of ontdek waarom zij uiteindelijk kozen voor zonnepanelen van Zonnekeus.