Glas/Folie zonnepanelen

Over Sonnenstromfabrik zonnepanelen


Sonnenstromfabrik is de modernste fabrikant van zonnepanelen in Europa. De vestiging waar we onze panelen produceren, is al 25 jaar toonaangevend op het gebied van kwaliteit. Kernprestatie-indicatoren van de afgelopen 25 jaar onderstrepen dit duidelijk:
bedrijfsefficiëntie van de fabriek: > 90%
tijdige oplevering: 99,5%
claimpercentage: 0,02%.

EXCELLENT GLAS/FOLIE MADE IN GERMANY

Sonnenstromfabrik EXCELLENT GLAS/FOLIE 325 WP

De optionele garantieverlenging van Sonnenstromfabrik wordt standaard Zonnekeus als service bijgeleverd. Zo bent u verzekerd van 25 jaar product en 26 jaar lineaire rendement garantie voor de Excellent glass/folie serie panelen.

EXCELLENT GLAS/FOLIE PANELEN GEPRODUCEERD IN DUITSLAND CONFORM EUROPESE GARANTIEBEPALINGEN

Afkomst en Reputatie: Sonnenstromfabrik (Cs Wismar) is de grootste Duitse leverancier van zonnepanelen en we hebben over de afgelopen 25 jaar een zeer positieve reputatie opgebouwd. Onze claim rate is 0.02% over 25 jaar! en 99,5% van alle leveringen is op tijd.Wij fabriceren alles 100% in Duitsland. Fabriek staat in Wismar DE.

 
  • 25 jaar product en 26 jaar lineaire rendement ( EU ) garantie op Glas/Folie panelen ( Bijna alle panelen die buiten de EU geïmporteerd produceren bieden geen Europese garantiebepalingen), dit kan voor garantieclaims en knelpunt zijn. 
  • Lineaire vermogensgarantie: 80% na 26 jaar.
  • 100% made in germany
     

Sonnenstromfabrik biedt een optionele allriskverzekering. Deze totaalverzekering verzekert niet alleen uw panelen, maar alle componenten van uw hele fotovoltaïsche systeem, inclusief het opslagsysteem. Deze totaalverzekering verzekert ook tegen eventueel verlies van opbrengsten van uw zonnepanelen.

Allriskverzekering en dekking tegen opbrengstverlies & lagere opbrengsten

All Risk verzekering voor het hele systeem (optie) Geproduceerd in Duitsland, Wismar. Conform Europese normen en met Europese garantiebepalingen.
Sonnenstromfabrik biedt een optionele allriskverzekering. Deze totaalverzekering verzekert niet alleen uw panelen, maar alle componenten van uw hele fotovoltaïsche systeem, inclusief het opslagsysteem.
Deze totaalverzekering verzekert ook tegen eventueel verlies van opbrengsten van uw zonnepanelen.

Allriskverzekering en dekking tegen opbrengstverlies & lagere opbrengsten 1:
In principe worden de kosten vergoed van reparatie of een nieuwe installatie bij onvoorzien optredende schade aan eigendommen door mechanische of elektrische oorzaken of door weersomstandigheden, diefstal en vandalisme. De verzekering vervangt of herstelt het systeem, afhankelijk van de ernst van de schade. Schade door opbrengstverlies wordt ook vergoed.
Dekking van lagere opbrengsten: schadevergoeding voor opbrengstverlies voor als uw systeem minder opbrengt dan 90% van de beoogde jaarlijkse energieopbrengst als gevolg van slecht weer of beschadigde onderdelen.
Deze optionele totale bescherming geldt voor PV-systemen 2
De dekking van de verzekering bestaat voor 5 of 10 jaar
Deze totale bescherming wordt u aangeboden in samenwerking met het toonaangevende Duitse verzekeringsbedrijf ERGO.