Hypotheekadvies + Zonnepanelen = Besparen + Besparen 

Hypotheekadvies + Zonnepanelen = Besparen + Besparen 

 

 

Uw hypotheek

De hypotheekrente is al een paar jaar historisch laag en uw woning is in dezelfde tijd flink in waarde gestegen. De aanschaf van uw zonnesysteem is een uitstekend moment voor een vrijblijvende hypotheekcheck. Met als doel: een lagere maandlast. Zo combineert u de besparing op energiekosten met een besparing op uw hypotheek. Tot zelfs wel enkele honderden Euro’s per maand.

Uw zonnesysteem

Een zonnesysteem op uw dak is een bewuste keuze voor besparing en duurzaamheid.

U kiest ook voor een zonnesysteem, omdat u de aanschaf weer terugverdient. Het lijkt een goed idee om uw spaargeld te investeren, want de bank vergoedt tegenwoordig bijna geen rente meer.  Maar wat als u de aanschaf zou financieren? Kan dat ook tegen een lage rente? Jazeker! Dat kan 10 jaar vast zelfs onder 1 % (NHG tarief december 2020). Duurzaamheid wordt daarbij beloond: steeds meer banken geven rentekorting als u energiebesparende voorzieningen financiert.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Onafhankelijk advies van een Erkend Financieel Adviseur leidt tot inzicht en verantwoorde keuzes. Erkend financieel adviseurs zijn geregistreerde vakmensen. Een belangrijke voorwaarde waaraan zij voldoen, is dat ze onafhankelijk zijn. Ook volgen zij jaarlijks vakinhoudelijke cursussen om hun registratie te behouden.

Wat levert zonnesysteem-hypotheekadvies u op

– Het advies is vrijblijvend en no cure –  no pay.

– Uw huidige hypotheek wordt geanalyseerd. Vaak kunt u op uw maandlast besparen door van de huidige lage rente gebruik te maken. U kunt uw hypotheek dan oversluiten naar een bank met een lagere rente.

– Soms weegt de besparing niet op tegen een te hoge boeterente. Goed te weten: oversluiten is dan niet interessant. 

– Is oversluiten niet interessant, dan kan uw bank een tweede hypotheek verstrekken, tegen de huidige lage rente.

– Als oversluiten niet interessant is en als uw bank rentemiddeling aanbiedt, kunt u dit combineren met een tweede hypotheek. Gevolg: een lagere maandlast in uw totale hypotheek, door de lagere rente.

– Is oversluiten / een tweede hypotheek / rentemiddeling interessant, dan behoudt u uw spaargeld om andere mooie dingen mee te doen.

– Uw hypotheekadviseur analyseert ook de scenario’s bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en relatiebeëindiging. U krijgt bij het hypotheekadvies ook een passend, vrijblijvend verzekeringsadvies. Meten is weten.

  

Onafhankelijk hypotheekadvies van Savass Financiële Dienstverlening

Bij Savass krijgt u een uitgebreid persoonlijk hypotheekadvies. Hypotheekadvies kent verschillende fases. Na een inventarisatie en analyse van uw persoonlijke  situatie, worden de rentepercentages en voorwaarden van nagenoeg alle hypotheekaanbieders vergeleken. Dit doen wij efficiënt en via de modernste internettechnieken. Hierdoor is het mogelijk een hypotheek te kiezen die het beste bij u past, voor de meest aantrekkelijke prijs.

Savass is onafhankelijk. Wij bemiddelen bij de productmatige invulling  van uw hypotheekadvies bij nagenoeg alle geldverstrekkers en kiezen het financieel product dat het beste bij u past.

Onafhankelijk hypotheekadvies is objectief en niet gedreven door commissie of andere verborgen commerciële belangen. Vanaf 1 januari 2013 is er een provisieverbod van kracht. In plaats van bankprovisies betaalt u nu als consument voor het hypotheekadvies dat u van ons krijgt.

Informatie over de kosten en de inhoud van de dienstverlening krijgt u vooraf, door middel van een wettelijk vastgesteld vormvast dienstverleningsdocument (DVD).  Zo kunt u, voor u besluit met ons in zee te gaan, adviesprijzen van verschillende adviseurs met elkaar vergelijken en bent u verzekerd van betaalbaar onafhankelijk hypotheekadvies.

Over Adfiz – de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs

Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij financiële beslissingen. Omdat je als klant niet weet wat je niet weet is het verstandig om een onafhankelijk adviseur te raadplegen. Adfiz is de branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs. We versterken de kracht van de onafhankelijk financieel adviseur. Zodat hij zich kan richten op het allerbelangrijkste: de klant inzicht geven bij het nemen van financiële beslissingen.