Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag!

0850606889

Of vraag binnen 2 minuten een vrijblijvende schouwing bij u op locatie aan.

Ja, vraag schouwing aan

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen? Ja, bij ons altijd!

Wanneer u overweegt om te investeren in een zonnesysteem op uw dak, is er één vraag die ongetwijfeld door uw hoofd gaat. Is mijn dak wel geschikt voor zonnepanelen?

Bij Zonnekeus geloven we in een toekomst met zonnepanelen op elk dak. Dat betekent dat zonnepanelen wat ons betreft op alle daken kunnen worden geplaatst. Dus ja, ook uw dak is geschikt voor zonnepanelen.

Bij Zonnekeus zijn alle daken geschikt voor zonnepanelen

Om met de deur in huis te vallen: het is nog nooit voorgekomen dat wij een dak niet konden voorzien van zonnepanelen. In de loop der jaren hebben wij juist een specialisatie ontwikkeld om ook uitdagende daken geschikt voor zonnepanelen te maken. Denk aan:

  • Dakkapellen (onbelast)
  • Leistenen daken
  • Ronde en schuine bitumen daken
  • Rieten daken
  • Indaksystemen
  • Gevels en carports
  • Uitbouwen en veranda’s

Maar wij plaatsen ook zonnepanelen op parabool daken, mansardedaken, lessenaarsdaken, zaagtanddaken, vlinderdaken, daken met dagkant, terrasdaken, schilddaken, wolfsdaken, zadeldaken, golfplaten daken en stalen daken.

Dankzij maatwerk is elk dak geschikt voor zonnepanelen

Ieder dak is uniek en daarom zijn geen twee zonnesysteem installaties voor ons hetzelfde. Wij behandelen iedere installatie daarom individueel. Op die manier bent u verzekerd van maatwerk voor uw dak, zodat het altijd geschikt is voor zonnepanelen.

Eigenlijk is het dus niet de vraag of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, maar hoe we het zonnesysteem zo efficiënt mogelijk op uw specifieke dak kunnen installeren.

Denk hierbij aan de gebruikte onderconstructie en overige materialen, maar bijvoorbeeld ook aan de positie en hoek van de panelen, voor een zo hoog mogelijk rendement.

Daarom zullen wij elk dak vooraf inspecteren, om de beste werkwijze te bepalen. Dit doen wij met een schouwing. Na afloop weten zowel wij als uzelf waar u aan toe bent. U ontvangt na de schouwing van ons een offerte, zodat u weet hoe uw investering eruitziet. Daarnaast krijgt u een persoonlijk rendementsplan, zodat u ook inzicht krijgt in wat de investering in het zonnesysteem u zal opleveren.

Indien nodig voeren wij een extra technische inspectie uit voor de installatie, om zeker te zijn dat de installatie goed en vakkundig kan worden uitgevoerd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, of hoeveel rendement u kunt verwachten? Vraag dan vandaag nog uw vrijblijvende schouwing aan!

Later alles nog eens rustig nalezen?

Onze brochure bevat alle informatie over glas-op-glas panelen, het hoogste rendement en alle andere voordelen. Zo kunt u het op een later moment nog eens rustig teruglezen, of bijvoorbeeld delen met uw partner.

Download gratis onze brochure
Niet gevonden wat u zocht?

Wij helpen u graag verder!

9,6
Wilt u liever direct iemand spreken?

085 06 06 889

Misschien vindt u dit ook interessant?

Dit zijn de meest gelezen artikelen uit onze kennisbank. Gebruik de zoekfunctie om te zoeken in de kennisbank.

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Onze persoonlijke aanpak en advies zorgt ervoor dat klanten enorm tevreden zijn met onze service. We leggen als duidelijk en rustig uit en willen niet dat u een keuze maakt zonder hier eerst goed over nagedacht te hebben.

9,6

4 oktober

Heel proffesioneel en netjes gewerkt. Top!

Ruim binnen 1 dag 13 panelen geplaatst. Zeer tevreden.

Ouderkerk aan den IJssel

Geverifieerde klant

18 september

Snel service geheel volgens afspraak.

Na telefonisch contact gehad te hebben is van bezoek op locatie tot monteren en werkend op leveren alles volgens afspraak [...]

Papendrecht

Geverifieerde klant

15 september

Efficiënt, strak georganiseerd, snel en vriendelijk.

Heel goed bedrijf, snelle en deskundige service.

Haarlem

Geverifieerde klant