Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag!

0850606889

Of vraag binnen 2 minuten een vrijblijvende schouwing bij u op locatie aan.

arrow image Ja, vraag schouwing aan

Wel of geen zonnepanelen? 5 redenen om wel panelen aan te schaffen

Steeds meer mensen denken erover na. Wel of geen zonnepanelen op het dak laten plaatsen? Wat zijn de voor- en nadelen?

Als u op deze pagina bent beland, heeft u waarschijnlijk dezelfde overweging. En dat is logisch, want zonnepanelen zijn een goede investering. Zowel voor uw eigen portemonnee als voor het milieu. Maar, het gaat om een grote investering. Daarom is het goed om een duidelijk inzicht te hebben wanneer u besluit tussen wel of geen zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen.

Hieronder bespreken we de belangrijkste overwegingen, om u te helpen om met vertrouwen en overtuiging de keuze tussen wel of geen zonnepanelen te kunnen maken.

Wel of geen zonnepanelen op uw dak plaatsen? Wij helpen u de keuze gemakkelijker te maken

1 Een langer rendement als reden om wel zonnepanelen te kiezen

Zonnepanelen zijn qua techniek goed doorontwikkeld in de afgelopen 30 jaar. Daardoor hebben de panelen nu flink langere rendement- en productiegaranties.

De betere prestaties van de zonnepanelen zorgen ervoor dat ze een kortere terugverdientijd hebben dan vroeger het geval was. Daarnaast zorgt de langere levensduur ervoor dat ook na die terugverdientijd langer een hoog rendement wordt geleverd.

De terugverdientijd van glas-glas zonnepanelen zit tussen de 7 en 12 jaar, afhankelijk van het type dak en dakoriëntatie en andere factoren. Daarnaast bieden de zonnepanelen waar we bij Zonnekeus mee werken een uniek lange product- en rendementgarantie van wel 30 jaar. Garantie voor een hoog rendement op uw investering dus.

Bent u benieuwd welke terugverdientijd en opbrengst u kunt verwachten bij uw investering? Plan dan uw vrijblijvende adviesgesprek in.

2 Zonnepanelen zijn nu toekomstbestendiger en duurzamer dan ooit

De ontwikkelingen hebben niet alleen gezorgd voor een betere terugverdientijd en rendement, maar ook voor zonnepanelen die wel tegen een stootje kunnen.

Vroeger was een reële overweging om niet voor zonnepanelen te kiezen, dat ze slecht bestand waren tegen extreme weersomstandigheden en dus snel beschadigd raakten.

De glas-glas zonnepanelen waar Zonnekeus mee werkt, zijn veel beter bestand tegen dergelijke omstandigheden. Daarnaast zijn ze met een productgarantie van 30 jaar zonder meer toekomstbestendig te noemen en kunnen ze eenvoudig worden gecombineerd met een thuisbatterij (via de juiste omvormer). Hierdoor wordt de opgewekte energie duurzamer en beter benut dan ooit.

3 Zonnepanelen zijn goed voor het milieu

Het was altijd al één van de belangrijkste redenen om wel voor zonnepanelen te kiezen en daar is in feite nog niks aan veranderd. Zonnepanelen zijn een goede investering voor het milieu doordat ze helpen om de uitstoot van CO2 te reduceren.

En ook voor het milieu is het natuurlijk goed nieuws dat zonnepanelen tegenwoordig een beter rendement en langere levensduur hebben. Hierdoor hoeven de panelen immers (veel) minder snel te worden vervangen, wat scheelt in de hoeveelheid restafval en uitstoot bij de productie van de panelen. Bovendien wordt van de panelen waar wij mee werken, een heel groot deel van de restproducten gerecycled.

4 Ook lage spaarrentes zijn een reden om te kiezen voor wel zonnepanelen op je dak

Door de lage spaarrentes, levert vermogen dat op een rekening staat (vrijwel) niets op. Het rendement op een investering in zonnepanelen is daardoor nu relatief gezien hoger dan ooit.

Als er dus ooit een tijd is geweest om wel voor zonnepanelen te kiezen, dan is het nu.

5 Professionaliteit en zekerheid bij installatie

Behalve de panelen zelf, zijn ook de bedrijven en vakmensen de laatste jaren snel doorontwikkeld. Dat betekent dat ook de installatie van de panelen nu professioneler, efficiënter en veiliger gebeurt dan vroeger.

Later alles nog eens rustig nalezen?

Onze brochure bevat alle informatie over glas-op-glas panelen, het hoogste rendement en alle andere voordelen. Zo kunt u het op een later moment nog eens rustig teruglezen, of bijvoorbeeld delen met uw partner.

Download gratis onze brochure
Niet gevonden wat u zocht?

Wij helpen u graag verder!

9,6
Wilt u liever direct iemand spreken?

085 06 06 889

Misschien vindt u dit ook interessant?

Dit zijn de meest gelezen artikelen uit onze kennisbank. Gebruik de zoekfunctie om te zoeken in de kennisbank.

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Onze persoonlijke aanpak en advies zorgt ervoor dat klanten enorm tevreden zijn met onze service. We leggen als duidelijk en rustig uit en willen niet dat u een keuze maakt zonder hier eerst goed over nagedacht te hebben.

9,6

18 september

Snel service geheel volgens afspraak.

Na telefonisch contact gehad te hebben is van bezoek op locatie tot monteren en werkend op leveren alles volgens afspraak [...]

Papendrecht

Geverifieerde klant

15 september

Efficiënt, strak georganiseerd, snel en vriendelijk.

Heel goed bedrijf, snelle en deskundige service.

Haarlem

Geverifieerde klant

14 september

Super snel en dik te vrede

Snelle en vriendelijke service en altijd bereikbaar.

Cappelle aan den Ijssel

Geverifieerde klant