Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag!

0850606889

Of vraag binnen 2 minuten een vrijblijvende schouwing bij u op locatie aan.

Ja, vraag schouwing aan

Zonnepanelen en belasting, hoe zit dat nu met die btw-aanvraag?

Zonnepanelen en belasting zijn een onderwerp waar veel mensen vragen over hebben. Geen wonder, want het gaat natuurlijk om een flinke investering. Het is dan prettig om vooraf duidelijk te weten waar u aan toe bent, wat betreft mogelijke teruggaven.

In dit artikel leggen we uit hoe we u ontzorgen om te profiteren van de btw-teruggave op uw zonnepanelen. Ook als particulier kunt u zo profiteren van zonnepanelen en belasting voordeel.

Zonnepanelen en belasting, de btw-aanvraag uitgelegd

Zonnepanelen en belasting voordeel met onze partner

Het invullen van belastingformulieren is van niemand een grote hobby. Toch is het uiteraard belangrijk dat de stappen goed worden doorlopen om uit uw zonnepanelen belasting voordeel te kunnen halen.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit voor onze klanten te (laten) verzorgen.

Onze partner Visser & Visser Accountants zorgt ervoor dat onze klanten volledig ontzorgd worden rondom de btw-aanvraag. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar, maar profiteert u toch van zonnepanelen met belasting voordeel.

Btw-nummer nodig voor zonnepanelen met belasting voordeel

Op de aanschaf van zonnepanelen is het mogelijk om de btw terug te krijgen. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat u een btw-nummer heeft.

Dit verzorgt Visser & Visser Accountants voor u. Zij vragen bij de belastingdienst een btw-nummer aan op uw naam, zodat u door de belastingdienst wordt gezien als ondernemer. Dit geeft de mogelijkheid tot het terugvragen van de btw belasting op de zonnepanelen.

Zo kunt u dus ook als particulier profiteren van het belastingvoordeel op zonnepanelen.

Dat u als ondernemer wordt gezien, betekent ook dat er elk kwartaal een btw-aangifte dient te worden gedaan. Ook dit verzorgt Visser & Visser Accountants voor u.

Dankzij de kleine ondernemersregeling, wordt er bovendien een ontheffing aangevraagd van administratieve verplichtingen die normaal gesproken komen kijken bij het voeren van een onderneming. Op die manier zorgt onze partner er dus voor dat u van begin tot eind wordt ontzorgd en dat het terugvragen van uw btw van begin tot eind in goede banen wordt geleid.

Later alles nog eens rustig nalezen?

Onze brochure bevat alle informatie over glas-op-glas panelen, het hoogste rendement en alle andere voordelen. Zo kunt u het op een later moment nog eens rustig teruglezen, of bijvoorbeeld delen met uw partner.

Download gratis onze brochure
Niet gevonden wat u zocht?

Wij helpen u graag verder!

9,6
Wilt u liever direct iemand spreken?

085 06 06 889

Misschien vindt u dit ook interessant?

Dit zijn de meest gelezen artikelen uit onze kennisbank. Gebruik de zoekfunctie om te zoeken in de kennisbank.

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Onze persoonlijke aanpak en advies zorgt ervoor dat klanten enorm tevreden zijn met onze service. We leggen als duidelijk en rustig uit en willen niet dat u een keuze maakt zonder hier eerst goed over nagedacht te hebben.

9,6

5 januari

Top bedrijf

Prima service, goede uitleg en advies tijdens schouwing. Snelle en overzichtelijke offerte. Erg vriendelijke en kundige monteurs. Harde werkers! Helpen je [...]

Heinenoord

Geverifieerde klant

21 december

Geweldige installatie

Mijn ervaring bij Zonnekeus is zeer positief. Dit vanaf het verkoop/advies tot aan de installatie en oplevering. Bij de verkoop ben ik [...]

Delft

Geverifieerde klant

20 december

redelijk tot goed

Installatie in de meterkast ging perfect, het plaatsen van de panelen ging redelijk tot goed. In 1e instantie lagen de [...]

Abbenbroek

Geverifieerde klant