Klantenservice

Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen. Voor advies op maat zijn onze adviseurs op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:30. Onze klantenservice staat 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

Vragen of een storing? Aarzel niet en bel ons!

085 06 06 889

Advies op maat

Zonnepanelen zijn een investering in uw toekomst. Daarom is het belangrijk om u goed te laten informeren. Adviseurs van Zonnekeus hebben de kennis en ervaring in huis om – op basis van uw dak en wensen – het perfecte zonnesysteem te adviseren. Ze nemen graag uitgebreid de tijd voor uw vragen.

  • Persoonlijk advies verzekert u van het beste zonnesysteem voor uw situatie
  • De hoogste rendementsgarantie in de markt
  • Al binnen 4 weken kunnen uw zonnepanelen geplaatst worden, altijd door onze eigen installateurs
  • Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen, ook in het weekend

Benieuwd naar de kosten en het te verwachten rendement van uw ideale zonnesysteem? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende schouwing bij u op locatie aan.

Plan mijn vrijblijvende schouwing

Mail ons je vraag

9,6

Last van een storing?

Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen om storingen te voorkomen. Zo werken we alleen met de allerbeste producten uit de markt en maken we alleen gebruik van onze eigen, professionele installateurs.

Mocht er onverhoopt tóch iets mis gaan, dan staan we natuurlijk voor u klaar. U kunt de storing melden via 085 06 06 889. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs en streven ernaar de storing binnen 72 uur voor u te verhelpen.

Heeft u nog vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft over onze glas-op-glas panelen, garantie, rendement of installatie. Dat kan telefonisch of via het contactformulier hierboven. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen helder te beantwoorden, omdat we begrijpen dat investeren in zonnepanelen een keuze is die om zekerheid vraagt.

Tip: de kans is groot dat de informatie die u zoekt ook is te vinden in onze uitgebreide kennisbank.

Veelgestelde vragen

Onze werkzaamheden hebben invloed op de volgende 5 kernwaarden:

Schoon

Ieder mens heeft recht op energie en op een schone leefomgeving. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat mensen zelfstandig voorzien in hun energiebehoeften zonder de leefomgeving te belasten. Hiermee dragen wij bij aan een schone planeet en een betere toekomst voor onze kinderen.

Duurzaam

Zonne-energie is bij uitstek duurzaam. Wij zijn er daarom van overtuigd dat het vrij beschikbaar hoort te zijn voor iedereen. Onze dienstverlening strekt verder dan de installatie van zonne-energiesystemen. Al onze kennis en ervaring passen wij toe om het gebruik van zonne-energie te bevorderen.

Voedend

Net zoals de zon ons voedt met licht, zo voeden wij de mens en samenleving met kennis, kwaliteit en zorg. Wij zorgen ervoor dat ons personeel het goed heeft en met ons meegroeit. Wij werken samen met professionals die onze filosofie delen en wij delen onze kennis met iedereen die daarbij gebaat is.

Betrouwbaar

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat zij hun investering terugzien in het rendement van de door ons geïnstalleerde zonne-energiesystemen. Daarnaast wordt de installatie uiterst veilig uitgevoerd en zijn alle onderdelen van onze energiesystemen veilig voor de gebruikers.

Kwaliteitsbewust

Wij zijn ons ervan bewust dat de kwaliteit van onze dienstverlening het rendement en de duur daarvan bepaalt. Onze materialen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, ons personeel is adequaat opgeleid en wij stemmen zorgvuldig het energiesysteem af op de gebruikers.

Wij begrijpen dat zonnepanelen een investering zijn in uw toekomst en dat u daarbij graag de zekerheid hebt van de juiste keuze. Geen dak is hetzelfde en datzelfde geldt voor (specifieke) wensen van onze klanten. Het installeren van het beste zonnesysteem is dan ook altijd maatwerk. Daarom bieden wij altijd een vrijblijvende schouwing, waarbij we bij u thuis de situatie en uw wensen komen opnemen. Op die manier kunnen we u een persoonlijke offerte en rendementsplan aanbieden, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Wij zijn bijzonder trots op onze hoge mate van klanttevredenheid. Die hebben we bereikt door onze mix van persoonlijke service en de beste kwaliteit, zowel in producten als in installatie.

Doordat wij de tijd nemen om alle vragen van onze klanten te beantwoorden, helpen wij hen om vol vertrouwen te kiezen voor het zonnesysteem dat écht bij ze past. Zo weten ze vooraf precies waar ze aan toe zijn, maar ook welk rendement van de installatie te verwachten valt.

Zonnekeus werkt alleen met de hoogste kwaliteit glas-op-glas zonnepanelen, omvormers en onderconstructies. Op die manier kunnen wij een lange levensduur, meer winstjaren en dus een hoger rendement op uw investering garanderen.

Zeker! Net als bij particuliere installaties, voorzien wij ook bedrijven en woningcorporaties graag van advies op maat voor het best passende zonnesysteem. Aarzelt u dus ook als zakelijke klant niet om contact met ons op te nemen of een vrijblijvende schouwing aan te vragen.

Bij Zonnekeus werken we uitsluitend met glas-op-glas zonnepanelen. Veel andere aanbieders werken met glas-op-folie panelen. Naast dat bijvoorbeeld de veiligheid van deze panelen minder is dan bij glas-op-glas (door het brandbare folie, terwijl glas-op-glas panelen geen brandbare onderdelen bevatten), is ook het rendement van glas-op-glas panelen aanzienlijk hoger.

Dat komt door een langere levensduur en product garantie. Zo zullen glas-op-glas zonnepanelen u nog lang nadat ze zijn terugverdiend rendement op blijven leveren: de zogenaamde winstjaren zijn aanzienlijk langer dan bij glas-op-folie. Meer over deze voordelen kunt u lezen op onze pagina over zonnepanelen.

Zonnekeus werkt uitsluitend met glas-op-glas zonnepanelen en eigen, professionele installateurs. Zo kunnen wij de kwaliteit en veiligheid van zowel het systeem zelf als de installatie ervan garanderen. Daarmee elimineren wij de belangrijkste gevaren van veel andere panelen en aanbieders op de markt:

Brand
Brand in zonnepanelen kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door slecht werkende omvormers of door een onzorgvuldige montage. Daarnaast werken veel aanbieders met glas-op-folie panelen, waar het risico als gevolg van het brandbare folie ook groter is.

De omvormers en panelen die wij plaatsen zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Daarnaast werken onze eigen intern opgeleide en VCA-gecertificeerde installateurs volgens strenge veiligheidsvoorschriften die opgesteld zijn door installatiebranche-organisatie InstallQ. Elke bevestigingsrail waarop zij de zonnepanelen monteren, wordt geaard en is daardoor beveiligd tegen brand.

Wind
Montagemateriaal van lage kwaliteit en onzorgvuldige montage kunnen er ook voor zorgen dat panelen losraken bij hevige wind. Dit is iets waar we in Nederland de afgelopen jaren steeds meer mee te maken krijgen, dus het is belangrijk om hier voldoende rekening mee te houden bij de installatie. Daarom zorgen wij ervoor dat een door ons geïnstalleerd zonnesysteem volkomen stormveilig is.

Het montagemateriaal dat wij gebruiken is van hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaar en duurzaam. Daarnaast gebruiken wij voldoende bevestigingsklemmen. Hierdoor wordt het dak niet onnodig belast door de hoge druk onder de zonnepanelen die ontstaat bij harde wind.

Inspectie voor extra zekerheid
Om er zeker van te zijn dat de installatie correct is uitgevoerd, voeren wij direct na de installatie een inspectie uit. Na de installatie nemen wij alles met u door middels een digitaal opleverdocument. Zo kunnen wij u ervan verzekeren dat uw zonnepanelen-installatie veilig is en dat u daarmee volop kunt profiteren van zonne-energie.

Volgens Zonnekeus heeft iedereen recht op de voordelen van zonne-energie. Dat betekent dat voor ons ieder dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Als één van de weinigen in Nederland plaatsen wij zonnepanelen op álle daktypen, door altijd een oplossing op maat te realiseren.

Wel is het belangrijk dat het pand waar het zonnesysteem geplaatst moet worden in uw eigen bezit is. Daarnaast is het goed om te weten dat in sommige gevallen, zoals een beschermd stads- of dorpsgezicht, een vergunning aangevraagd dient te worden. Ook is het natuurlijk van belang of er voldoende zon op het dak valt om de investering de moeite waard te maken.

Juist om deze redenen werken wij met een vrijblijvende schouwing. Een expert van Zonnekeus komt dan bij u op locatie de situatie bekijken en de mogelijkheden bespreken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en wat uw te verwachten rendement is.

Een keuze voor zonne-energie is een keuze voor de toekomst. Zowel voor uzelf, als voor die van de planeet. Het is bekend dat we moeten overschakelen op een duurzamere economie. Zonne-energie – andere hernieuwbare energiebronnen – zullen hier een steeds belangrijkere rol in spelen. Door nu alvast over te stappen, kiest u dus voor de energiebron van de toekomst en draagt u direct bij aan een gezondere planeet.

Daarnaast wordt u met uw eigen zonnepanelen minder afhankelijk van netbeheerders en energiebedrijven, doordat u uw eigen energie opwekt. Dat is niet alleen een fijn idee, maar ook goed voor uw portemonnee. Zonnepanelen zijn daarmee ook een erg verstandige investering, die zichzelf dubbel en dwars zal terugverdienen.

Verder is ook de financiële kant voor veel mensen een belangrijke reden om over te stappen. Het is namelijk een interessante manier om (veel) meer rendement over uw spaargeld te halen dan wanneer het op de spaarrekening zou blijven staan. Door de besparing op uw energierekening gaat immers direct uw maandelijks besteedbare inkomen vooruit.

Ja, dat kan. Onze hoofdleverancier Sonnenstromfabrik biedt de mogelijkheid om een allrisk verzekering af te sluiten voor alle mechanische en elektrische componenten binnen uw zonnesysteem. De verzekering beschermt de winstgevendheid en levensduur van uw investering in zonnepanelen en is geheel opgesteld volgens Europese normen en garantiebepalingen.

Afhankelijk van de ernst van de schade vergoedt de verzekering de kosten van reparatie of vervanging van het systeem.

In principe worden de kosten van reparatie of een nieuwe installatie vergoed bij onvoorzien optredende schade door mechanische of elektrische oorzaken of door weersomstandigheden, diefstal of vandalisme.

U kunt een verzekeringstermijn aangaan van 5 of 10 jaar.

Als het zonnepanelensysteem door schade niet naar behoren werkt, dan wordt het verlies aan stroomopbrengst vergoed. U wordt schadeloos gesteld voor opbrengstverlies in het geval dat het rendement van uw systeem lager wordt dan 90% van de verwachte jaaropbrengst als gevolg van slecht weer of beschadigde onderdelen.

De verzekering vraagt u tegelijk met de zonnepanelen bij ons aan. Na installatie van uw zonnepanelen, treedt ook de allrisk verzekering in werking. U ontvangt dan de desbetreffende verzekeringspapieren, waaronder het verzekeringsbewijs en de algemene verzekeringsvoorwaarden.

De allrisk verzekering wordt uitgegeven door ERGO Versicherung AG. Zij zijn één van de grote verzekeringsconcerns in Europa en zijn in meer dan 30 landen vertegenwoordigd.

Ja, dat kan. Wij verzorgen de btw-teruggave voor u als een extra service. Zo wordt u ontlast en krijgt u zonder omkijken de btw over de aanschaf van de installatie terugbetaald en profiteert u dus maximaal van de geldende btw-voordelen op zonnepanelen.

Dat kan. Met de speciaal ontwikkelde groene lening kunt u de aanschaf van zonnepanelen eenvoudig financieren. Deze lening is zo ontwikkeld dat de aflossing en rente eenvoudig – via de zonnepanelen – wordt terugverdiend. In combinatie met onze unieke, 30-jarige product garantie zorgt dat ervoor dat de lening zich ruim binnen de looptijd heeft terugverdiend en de panelen volledig in uw eigendom zijn.

Wilt u meer weten over de financieringsmogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij komen graag bij u op locatie langs voor een schouwing. Tijdens zo’n schouwing bepaalt een expert van Zonnekeus wat in uw situatie en voor uw wensen de beste oplossingen zijn. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte en rendementsplan op maat.

Op die manier weet u vooraf niet alleen precies aan wat voor investering u moet denken. U krijgt ook inzicht in het te verwachten rendement en dus hoeveel die investering u uiteindelijk op zal leveren.

De aanvraagprocedure van subsidies vergt vaak veel tijd en moeite. Profiteer van onze kennis en ervaring in deze markt: laat uw subsidieaanvraag volledig verzorgen door één van onze gespecialiseerde partners. Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

De volgende subsidies zijn beschikbaar:

ISDE (Investeringssubsidie Duurzame Energie)
Dit is een subsidie ter stimulering van investering in duurzame en energiezuinige apparaten. Dit heeft als doel de vermindering van CO2 uitstoot en de besparing van energie.

EIA (Energie Investeringsaftrek)
Deze subsidie is ter stimulering van energiezuinige investeringen. Het doel van deze subsidie is een energiebesparing en daarmee een vermindering van CO2 uitstoot.

SDE+ (Subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie)
Dit betreft een subsidie ter bevordering van hernieuwbare energie door bedrijven. Het doel van deze subsidie is om bedrijven te helpen om zich te behoeden voor de stijgende energieprijzen.

Bij Zonnekeus werken we uitsluitend met glas-op-glas zonnepanelen. Deze onderscheiden zich van glas-op-folie panelen die veel andere aanbieders gebruiken. Het belangrijkste verschil is misschien wel de product garantie. Waar op veel panelen een garantie van zo’n 12 jaar gangbaar is, kunnen wij u een product garantie bieden van wel 30 jaar.

Dit betekent ook dat de winsttijd – de periode waarin uw panelen al zijn terugverdiend maar nog steeds rendement leveren – aanzienlijk langer zijn bij glas-op-glas panelen. Daardoor leveren deze panelen eigenlijk altijd een hoger rendement op dan glas-op-folie panelen.

Daarnaast zijn glas-op-glas panelen brandveiliger, beter bestand tegen vocht en nemen ze het risico op micro cracks in de zonnecellen weg. Die veiligheid wordt verder gegarandeerd doordat wij alleen werken met onze eigen, gespecialiseerde installateurs.

Voor meer informatie over de voordelen en een uiteenzetting van het hogere rendement, raadpleeg onze zonnepanelen pagina.

Geen probleem, ook op een dakkapel kunnen wij zonnepanelen plaatsen. Hiervoor komen wij eerst bij u langs voor een schouwing op locatie, om de specifieke situatie in kaart te brengen. Vervolgens maken we een plan voor een zonnesysteem op maat. U ontvangt van ons een offerte en een rendementsplan, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Een zonnesysteem van Zonnekeus bestaat altijd uit hoogwaardige glas-op-glas zonnepanelen, en een omvormer en onderconstructie op maat. Doordat wij het systeem op uw situatie afstemmen, kunnen we op ieder daktype zonnepanelen installeren. Dit doen we als één van de weinige aanbieders in Nederland. Ook op uw dakkapel kunnen we dus een zonnesysteem met de hoogste rendementsgarantie realiseren.

Jazeker! Als één van de weinige aanbieders in Nederland kunnen wij zonnepanelen plaatsen op álle daktypen. Op schuine bitumen daken zonnepanelen plaatsen is dan ook geen enkel probleem.

Voor de onderconstructie werken wij met materialen van drie verschillende aanbieders. Dat brengt ons in de gelegenheid om alle mogelijke installaties uit te voeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een advies op maat.

Bij de vrijblijvende schouwing komen we bij u thuis langs, om een offerte en rendementplan op maat voor u te kunnen maken. Daarna weet u precies waar u aan toe bent wat betreft uw investering, maar ook welk rendement u hierover kunt verwachten. Op die manier weet u vooraf precies waar u ja tegen zegt.

Tijdens de schouwing worden een aantal zaken beoordeeld:

De meterkast wordt gecontroleerd, om te beoordelen of hier aanpassingen nodig zijn.

Welke omvormer het beste past bij uw situatie. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de meest geschikte plaats, de omstandigheden daar en uw persoonlijke wensen. De schouwer bepaalt op basis daarvan de meest geschikte plaats en welk type omvormer in uw geval het meeste rendement zal opleveren.

De bekabeling wordt voor u uit het zicht naar de meterkast verwerkt. Hiervoor wordt beoordeeld of dit kan via een loze leiding vanuit de meterkast, of dat er een andere oplossing gezocht moet worden.

Uw dak heeft natuurlijk invloed op de plaatsingsmogelijkheden van de panelen. Daarom beoordeelt de schouwer dit nauwkeurig, zodat we tijdens de installatie niet voor verrassingen komen te staan. Denk hierbij aan het daktype, maar ook aan bijvoorbeeld de hellingshoek of eventuele buizen en leidingen die in de weg zouden kunnen zitten.

De omgeving is de vijfde stap in onze vrijblijvende schouwing. Hier beoordeelt de schouwer welke invloed de externe omstandigheden op het rendement van uw systeem kunnen hebben. Waar komt de zon vandaan? Wordt het zonlicht gehinderd door bomen of omringende bebouwing? Op basis van de schouwing wordt de gunstigste plek voor installatie van uw zonnepanelen bepaald, voor een zo hoog mogelijke productie en rendement.

Bij oplevering van de installatie zal de hoofdinstallateur samen met u de installatie doornemen en aan u opleveren door middel van een digitaal opleverdocument. Op deze manier worden alle benodigde zaken met u doorgenomen en weet u dat aan alle belangrijke punten is voldaan. Ook kunt u uiteraard nog vragen stellen en de nodige uitleg krijgen over uw nieuwe installatie.

In de meeste gevallen lukt het om het zonnesysteem binnen één werkdag voor u te installeren. De precieze tijd die nodig is hangt van veel factoren af, zoals het aantal zonnepanelen dat moet worden geïnstalleerd en de moeilijkheidsgraad van het dak waarop de installatie plaatsvindt.

Daarom komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvende schouwing, zodat we u een duidelijk beeld kunnen geven van hoe de installatie er in uw geval uit zal komen te zien.

Ieder dak is anders, en ieder mens heeft andere wensen. Daarom is de schouwing essentieel om u aan het ideale zonnesysteem te helpen.

Bij de schouwing komen wij bij u op locatie langs om de situatie in beeld te brengen. Op die manier kunnen we bepalen hoe het beste zonnesysteem voor uw situatie kan worden vormgegeven. Denk hierbij aan de hoeveelheid panelen, de onderconstructie en het type omvormer.

Na de schouwing ontvangt u van ons een offerte op maat en een rendementsplan. Daardoor weet u precies waar u aan toe bent. U weet welke investering het zonnesysteem vraagt, maar ziet ook welk rendement u van het systeem kunt verwachten. Dat zorgt voor een prettig gevoel en de zekerheid dat u helemaal helder hebt waar u ja tegen zegt.

Bij Zonnekeus ontvangt u een garantie van maar liefst 30 jaar op uw zonnepanelen, zowel op het product als op het rendement. Dit is uniek in de markt, want de meeste aanbieders geven een product garantie van slechts 12 jaar.

We kunnen deze garantie bieden als premium partner van Sonnenstromfabrik, de modernste fabrikant van zonnepanelen in Europa. Uit deze fabriek in Duitsland komen de beste, hoogwaardige glas-op-glas zonnepanelen op de markt. Door deze lange garantie en de uitstekende kwaliteit van de panelen, profiteert u van een uitermate lange winstperiode. (De winstperiode is de termijn nadat de panelen zijn terugverdiend, maar waarin ze nog steeds rendement opleveren.)

Op deze manier is het rendement op onze zonnepanelen dus vrijwel altijd aanzienlijk hoger dan op andere panelen met een kortere product garantie.

Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak met een 9,6

Wij nemen de tijd voor onze klanten. We leggen alles duidelijk en helder uit en willen graag dat u een keuze maakt waar u goed over heeft nagedacht en waar u achter staat. Deze persoonlijke benadering wordt enorm gewaardeerd door klanten die u voorgingen.

9,6

4 oktober

Heel proffesioneel en netjes gewerkt. Top!

Ruim binnen 1 dag 13 panelen geplaatst. Zeer tevreden.

Ouderkerk aan den IJssel

Geverifieerde klant

18 september

Snel service geheel volgens afspraak.

Na telefonisch contact gehad te hebben is van bezoek op locatie tot monteren en werkend op leveren alles volgens afspraak [...]

Papendrecht

Geverifieerde klant

15 september

Efficiënt, strak georganiseerd, snel en vriendelijk.

Heel goed bedrijf, snelle en deskundige service.

Haarlem

Geverifieerde klant