Klantenservice

Advies op maat

Als u de beslissing heeft genomen om zonnepanelen te laten installeren, dan wilt u natuurlijk goed worden voorgelicht door een partij die betrouwbaar is. Onze adviseurs en klantenservice hebben de ervaring en kennis om uw dak te beoordelen en hier een goed passende zonnesysteem bij te adviseren.

Voor elke situatie is er een passend systeem. Wij als Zonnekeus gaan voor een persoonlijke aanpak. Dit is nodig om een goede offerte op te kunnen maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan en het systeem perfect bij uw dak past. Heeft u vragen, twijfels of bent u benieuwd naar wat zo’n systeem ongeveer moet kosten, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag tot dienst.

Wist u dat Zonnekeus binnen 4 weken een zonnepanelen installatie kan installeren en opleveren? Wij voeren elke installatie namelijk uit met eigen vakbekwame installateurs.

Meld storingen meteen

Natuurlijk gaan wij ervan uit dat uw zonnepanelen installatie blijft functioneren zonder storingen. Maar mocht er onverwachts toch iets mis zijn, dan vernemen wij dat graag meteen van u. Wij komen dan zo spoedig mogelijk langs (vaak al binnen 72 uur) om de storing te verhelpen.

Zonnekeus B.V.

Florijnstraat 55
2988 CL Ridderkerk

Telefoon: 085-0606-889

Email: info@zonnekeus.nl

Email: support@zonnekeus.nl

Heeft u een zonne-installatie of wilt u die en heeft u vragen hierover? Neem dan contact met ons op via email of telefoon, ook in het weekend zijn wij bereikbaar.

De Aarde draait om de Zon. Zonnekeus draait om mensen en hun energiebehoefte.

Wij nemen graag de tijd om naar u te luisteren, uw vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en advies te geven. Neem daarom gerust contact op met onze klantenservice. Dat kan per telefoon of per e-mail.

 

Openingstijden
Maandag08:00 – 17:00 uur
Dinsdag08:00 – 17:00 uur
Woensdag08:00 – 17:00 uur
Donderdag08:00 – 17:00 uur
Vrijdag08:00 – 17:00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten