Wij zijn Zonnekeus!

“Aangedreven door de zon”

Bekijk hier hoe wij zonne-energie bereikbaar maken voor iedereen!

Kwaliteit

Kiest u voor ons, dan kiest u voor een persoonlijke aanpak en voor een betrouwbare zonnepanelen-installatie van goede kwaliteit. Wij hebben het doel om goede zonne-installaties te leveren, waarbij we kijken naar de wensen van de klant en de specifieke situatie. Wij hanteren een persoonlijke benadering. Daardoor kunnen we voor u een gericht advies op maat uitbrengen waar wij zelf 100% achter staan.

Duurzaamheid

Wij dragen bij aan een schone leefomgeving voor mens, plant en dier. Ook richting de toekomst. Een duurzame samenleving waarin iedereen vrij en onafhankelijk kan leven en werken. De zon is er voor ons allemaal. Iedereen heeft recht op zonne-energie. Daar geloven wij in. Vandaar onze missie om zonne-energie bereikbaar te maken voor iedereen. Zo bouwen wij mee aan een mooie, schone wereld die wordt aangedreven door de zon.

Na oplevering van elke zonnepanelen-installatie laten wij twee bomen planten. U ontvangt dan een digitaal bomencertificaat als bewijs van deelname aan het programma van ‘Trees for All’.

Vrijblijvende offerte

Voor een goede en duurzame installatie is een technische schouwing aan huis van belang. Zo zorgen we ervoor dat de juiste onderconstructie voor uw situatie wordt gebruikt. Het type dak bepaalt namelijk welke onderconstructie gebruikt moet worden om de zonnepanelen op te bevestigen. De juiste aanpak zorgt voor een zorgeloze installatie die ook duurzaam 20 jaar mee kan gaan.

Bent u ook benieuwd wat wij voor uw woning of bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Bij ons krijgt u een offerte die gericht is op kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en uitstraling. U kunt een schouwing aan huis krijgen voor een offerte op maat. Of vraag eventueel om telefonisch advies van één van onze adviseurs.

Contact

Zonnekeus B.V.
Florijnstraat 55
2988 CL Ridderkerk
Telefoon: 085-06.06.889
E-mail: support@zonnekeus.nl

Openingstijden
Maandag08:00 – 17:00 uur
Dinsdag08:00 – 17:00 uur
Woensdag08:00 – 17:00 uur
Donderdag08:00 – 17:00 uur
Vrijdag08:00 – 17:00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten