Over ons

Zonnekeus helpt u de juiste keus te maken bij uw investering in zonnepanelen. Zo kunt u vol vertrouwen een beslissing nemen en weet u precies waar u aan toe bent. Zowel wat betreft onze service, als uw te verwachten rendement.

Daarom plaatsen wij uitsluitend zonnepanelen met de beste prestaties en het hoogste rendement, met een unieke product- en rendementsgarantie van maar liefst 30 jaar. Daarnaast leiden we al onze installateurs intern op, naar de hoge kwaliteitseisen van brancheorganisatie InstallQ.

Ook weten waar u aan toe bent?

Vraag dan vandaag nog uw vrijblijvende schouwing aan, voor een offerte en rendementsplan op maat. Zo weet u precies wat uw investering zal zijn, maar ook hoeveel die u op kan leveren!

Ja, ik wil vrijblijvend advies arrow image
9,6

Wij zijn Zonnekeus

Erwin Mikhout

Montage Planner

Hamid Norani

Solar Consultant Zakelijk

Jedidja Gerrets

Algemeen Directeur

Klaas Teeuwen

Boekhouder

Marcel Muusz

Solar Planner

David Manoekjan

Solar Planner

Dave Sigmond

Solar Consultant

Collin van den Berg

Solar Consultant

John Geerlings

Solar Consultant

Samuël Henriëtte

Solar Planner

Pieter Groels

Solar Consultant

Zonnekeus Hoofdkantoor

Onze partner

Onze samenwerkingspartner Ecomy Solar uit Wijchen adviseert, schouwt en installeert in de regio Nijmegen, Eindhoven, Apeldoorn, Tiel (Oost-Nederland).

Onze keurmerken

Wij staan voor kwaliteit en een veilige manier van werken. Natuurlijk voor u als klant, maar ook voor ons personeel en om bij te dragen aan een betere, schonere wereld. Daarom hechten we veel waarde aan onze nauwe samenwerking met deze onafhankelijke organisaties en instanties.

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Klanten die u reeds voorgingen zijn blij met onze persoonlijke service en het concrete advies. Wij zijn trots op hun tevreden reacties. Daar doen we het tenslotte voor!

9,6

5 januari

Top bedrijf

Prima service, goede uitleg en advies tijdens schouwing. Snelle en overzichtelijke offerte. Erg vriendelijke en kundige monteurs. Harde werkers! Helpen je […]

Heinenoord

Geverifieerde klant

21 december

Geweldige installatie

Mijn ervaring bij Zonnekeus is zeer positief. Dit vanaf het verkoop/advies tot aan de installatie en oplevering. Bij de verkoop ben ik […]

Delft

Geverifieerde klant

20 december

redelijk tot goed

Installatie in de meterkast ging perfect, het plaatsen van de panelen ging redelijk tot goed. In 1e instantie lagen de […]

Abbenbroek

Geverifieerde klant

Hierom werken wij uitsluitend met glas-op-glas zonnepanelen

  • 30 jaar productgarantie (uniek in de markt!)
  • 30 jaar rendementsgarantie
  • Geen kans voor binnendringend vocht
  • Volstrekt brandveilig
  • Goed bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals hagel
  • Hoogste rendement op uw investering door een langere levensduur
Meer over onze zonnepanelen

Laat u inspireren door onze afgeronde projecten

Bekijk verschillende projecten die wij reeds mochten uitvoeren voor tevreden klanten door het hele land. Laat u inspireren door deze projecten, of ontdek waarom deze klanten uiteindelijk kozen voor zonnepanelen van Zonnekeus.

Benieuwd naar meer projecten?

Bekijk al onze projecten en sorteer op daktype. Zo kunt u de projecten zien die wij eerder deden in een vergelijkbare situatie als bij u thuis.

Bekijk al onze projecten
Bekijk al onze projecten