Beoordelingen

9.6
10

In een woord: geweldig!!

Zeer tevreden over zonnekeus: goede uitleg tijdens de schouwing, duidelijke en uitgebreide offerte. Goed geïnformeerd over de gang van zaken vooraf, tijdens en na plaatsing van de zonnepanelen. De medewerkers van dit bedrijf zijn heel vriendelijk en kundig Wij zijn heel blij met onze keurig geplaatste zonnepanelen! Laat de zon maar komen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- M - 24/03/2021
10

goede service en vakmanschap

Het verkoopproces was prettig en open. In de daarop volgende fase werd ook daadwerkelijk dat wat afgesproken is uitgevoerd. De installatie verliep soepel en ook de installateurs waren deskundig en vriendelijk. Kortom een aanrader met kwaliteit voor een mooie prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 19/03/2021
8

Doen wat ze beloven.

Het klopte allemaal. Prima service Vakmanschap
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 24/02/2021
10

Keurige installatie

Over het hele traject van advies tot installatie ben ik zeer tevreden. De adviseur heeft goed gekeken en een passend advies gegeven. Hierna volgde nog dezelfde dag een keurige offerte. Na akkoord op de offerte diverse mails ontvangen over de gang van zaken, zodat ik niet verrast zou worden. Op de dag van installatie verliep het zoals vooraf gecommuniceerd. Ook is het fijn om een projectleider te hebben die zeer goed benaderbaar en op de hoogte is. Ik heb hem 1x gebeld om nog iets mbt de installatie af te stemmen. Na snel contact met de monteurs is alles keurig en naar wens afgerond. Ook achteraf weer een prima mail met de informatie over de BTW teruggaaf. Al met al een fijne partij, vriendelijke en nette monteurs voor een prima prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet Rotterdam - 22/02/2021
10

Uitstekende kennis van deze materie

Snelle en gedetailleerde antwoord op mijn vragen. Ik heb interessante technische informatie over zonnepanelen gekregen, die ik nergens gevonden had. De offerte was duidelijk, de afloop van de uit te voerende werkzaamheden goed beschreven. De montage werd dan ook prima uitgevoerd. Zonnekeus b.v. biedt vakmanschap.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 21/02/2021
10

Zonnekeus is een goede keus!

Nadat een adviseur bij ons thuis is gekomen om informatie te geven over zonnepanelen en afsluitend een offerte voor ons heeft gemaakt hebben we voor Zonnekeus gekozen. Vrij snel konden ze al worden geplaatst. De installatie verliep vlekkeloos zowel buitenshuis als binnenshuis is alles keurig aangesloten. Na de plaatsing werden we geholpen met aanmelden. Naderhand een paar keer telefonisch contact gehad met Hamid Norani en we werden altijd netjes en met een goede uitleg te woord gestaan. Nu profiteren we extra van de zon en op de app van SolarEdge kun je per dag zien wat het oplevert. Dus voor ons is Zonnekeus een goede keus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hillegom - 15/02/2021
10

Goede communicatie en een fijn team wat over de vloer komt

Tja, zoveel leveranciers en verkoop praatjes. En wie moet ik nu geloven. Elke verkoper heeft wel een goed argument als je zelf niet echt in de zonnepanelen wereld zit en als newbee op de markt bevind. Mijn keuze is gevallen oa door een opmerking van Zonnekeus. Dat ze er een soort sport van maken om het leg plan van de panelen zo efficient mogelijk te maken. Was ook onder de indruk van mn eerste gesprek van het bedrijf telefonisch. Alles werd zeer comfortabel uitgelegd en zette me tot nadenken. Was dus voorbereid op andere verkoop praatjes. Heb nog niet veel van kunnen genieten helaas, doordat het te bewolkt en een paar dagen sneeuw op heeft gelegen. Dus die ervaring kan ik nog niet delen. Evt betalingsregeling was ook mogelijk. Ik beveel Zonnekeus aan. Tis wel duurder, dus laat je overtuigen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan Den IJssel - 11/02/2021
9

Fijn bedrijf om zaken mee te doen met een goed team in de uitvoering

Vorige week zijn bij ons de panelen geinstalleerd. Het team was zeer goed op elkaar ingespeeld. Ze hadden nog een betere oplossing als wat van te voren was bedacht. Ook het advies over adminstratieve zaken en andere randvoorwaarden werd als prettig ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ooltgensplaat - 09/02/2021
10

Top bedrijf!

Goeie uitleg van Marc gehad in een duidelijke presentatie. Verschil in verschillende panelen uitgelegd gekregen. Heb nog andere offertes vergeleken. Ben blij dat ik voor Zonnekeus gekozen heb. De mannen deden wat er van te voren was afgesproken en bij aankomst werd opnieuw de beste optie met mij besproken. Ze werkten snel en netjes. Op afstand werd extra goedkeuring of een evt aanpassing doorgegeven. Alles werd voor me geregeld, zoals de aanmelding bij de netbeheerder, teruggaaf vd btw in orde gemaakt voor zover zij dat konden doen en mijn app werkte direct! De zonnepanelen dus ook!! Binnen 5 uur tijd lagen de zonnepanelen op mijn dak en werkte alles al. (Wel even vermelden dat ik een plat dak heb en al een nieuwe meterkast had) Echt super tevreden over dit bedrijf!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Son en Breugel - 12/01/2021
10

Geweldig

Werken zeer netjes , denken met je mee . Leggen het goed uit . Ze werken hard door . En het resultaat het ziet er netjes uit laat de zon maar komen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel - 06/01/2021
10

Zeer ervaren team en is goed op elkaar ingespeeld

Na een afspraak om een zonnepanelen te maken direct een offerte welke helder en zuiver was Na goed keuring van offerte vrij snel de start van het werk team is goed op elkaar ingespeeld duidelijke uitleg gekregen en het systeem draaide zo na behoren indien er vragen waren na het leggen van de zonnepanelen ok vrij snel antwoord vanuit het kantoor (Hamid) Nogmaals bedankt voor de snelle en betrouwbare service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 02/01/2021
9

Snel, goed, conform afspraken

Offerte helder en duidelijk. Bij installatie werd een fout gemaakt ( panelen pasten niet precies) maar werd onmiddellijk hersteld en meerkosten werden niet in rekening gebracht. Geen zichtbare bekabeling, alles keurig weggewerkt. Personeel werkt snel, vakkundig en netjes. Project wordt schoon opgeleverd. Goede ondersteuning en informatie bij aanmelding energie-leveraar en teruggaaf procedure btw procedure Kortom: bedrijf wordt aangeraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle ad IJssel - 15/12/2020
10

Vooralsnog, ze liggen net, helemaal top

Verkoper Marc heeft, zonder opdringen, zijn produkt helder en objektief toegelicht waarbij ik andere offertes heb laten zien. Deze kon hij, samen met eigenaar, van heldere kritiek voorzien en mij een strakke offerte aanbieden. Vandaag twee uiterst correcte en vriendelijke jongens de hele dag 22 panelen geplaatst en heb ze met een fles wijn naar huis gestuurd! Dus mochten ze wat later bij de baas komen is dat mijn schuld. Let the sun shine, en fijne feestdagen!,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oegstgeest - 09/12/2020
10

Super

Na vele offertes en bedrijven over de vloer gehad te hebben, is voor dit bedrijf gekozen. Na een goed intake gesprek, waaronder schouwen en informatie voorziening over het zonne-installatie systeem, inclusief alle randzaken erom heen en een nette offerte. Op de dag zelf is, door hun technische man, de beste plaats van de omvormer bepaald en is het zonnesysteem, naar volle tevredenheid van ons, gemonteerd, bijgenomen en alle administratieve zaken overgenomen of de juiste informatie gegeven. Kwalitatief en klantvriendelijke medewerkers. Ze werken zeer netjes en overleggen met de klant. Van begin tot eind een fijne begeleiding gehad. Dus voor uw zonnepanelen is Zonnekeus de juiste Keus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel en Rodenrijs - 01/12/2020
9

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Op een inschattingsfout na, wat overigens goed is opgelost, zijn wij zeer tevreden over Zonnekeus. De 25 panelen zijn keurig gemonteerd op het dak. Tevens geldt dit ook voor de nieuwe meterkast. En dit allemaal in één dag. Personeel is zeer netjes en ruimen alles keurig op. Ga zo door.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hillegom - 04/11/2020
10

Zonnekeus, goede uitleg, goed advies en zeer snel geïnstalleerd.

Diverse offertes laten maken door verschillende bedrijven in deze regio waarbij slechts 4 tot 7 panelen geplaatst konden worden. Bij Zonnekeus wist Hamid 10 panelen te plaatsen op ons platte dak , weliswaar in de oost/west-opstelling met een iets lager rendement dan opstelling op het zuiden. Aanvankelijk zouden we voor de glas/folie panelen gaan maar na wat wikken en wegen toch de keuze laten vallen op glas/glas panelen met een langere garantie en betere opbrengstgarantie op langer termijn maar met een hoger prijskaartje. Binnen twee weken na de schouwing door Hamid en een bezoekje gebracht te hebben aan het bedrijf te Ridderkerk werden de panelen al geïnstalleerd. De monteurs begonnen zoals afgesproken om half 8 en halverwege de middag was de installatie gebruiksklaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht - 23/10/2020
8

prima goede begeleiding ,alles is goed doorgesproken er is rustig netjes gewerkt . een dikke 8

PRIMA GOEDE BEGELEIDING EN INTAKE ALLES IS GOED DOORGESPROKEN, ER IS NETJES EN RUSTIG GEWERKT, EEN DIKKE 8
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Made - 16/10/2020
10

Service, kwaliteit,vriendelijk en een zeer goed en duidelijk verhaal.

Super fijn contact gehad met Hamid. Duidelijk verhaal,goede service en komen de afspraken na. Ik zou ze dan ook aan familie en vrienden adviseren voor de zonnepanelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 08/10/2020
10

Zeer vriendelijk en professioneel

Liep als een speer ik wilde 5 panelen erbij geen probleem. Alles in goede orde geïnstalleerd. Nu wachten op Eneco voor 3 fase aansluiting.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 25/09/2020
10

Super. Klantgerichte aannemer

Heb nieuwe zonnepanelen, nieuwe dakpannen en nieuwe meterkast. Alles in drie dagen uitgevoerd naar tevredenheid. Aardige werknemers en niet te schuw om iets extra’s voor de klant te doen. Na afronding had ik nog een kapotte nokpan en mijn ventilatie werkte niet zoals daarvoor. Kon niet uit. Maar alles netjes verholpen zonder moeilijk te doen. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf hoe ze de werkzaamheden uitvoeren en voor hun klant zijn. Edwin
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 24/09/2020
9

Installateur van topklasse

De installateur die niet alleen zonnepanelen graag verkoopt maar ook onderbouwd advies geeft wat aan onderhoud van het systeem noodzakelijk is. Klantvriendelijk, de klant wordt de mogelijkheid geboden om vooraf te kijken naar de toegepaste materialen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 01/09/2020
10

Beste (zonnige) keuze voor zonnepanelen installatie

De afspraak en schouwing aan huis met Hamid hebben wij als zeer prettig ervaren. Deskundige uitleg over wat er mogelijk is en wat de beste optie is voor onze woning heeft ons de doorslag gegeven om met Zonnekeus in zee te gaan. Hierbij speelt de persoonlijke aanpak een grote rol. De meeste aanbieders doen op afstand je woning bekijken en doen dan per mail een offerte. Zonnekeus niet. Ook op de manier van werken van de monteurs is niets op aan te merken. Deze werken veilig,netjes en ruimen de boel weer op als ze klaar zijn. Daarom beveel ik een ieder Zonnekeus aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - 01/09/2020
10

Transparant, snel en deskundig!

Ik heb mij een jaar verdiept in zonnepanelen en kwam er al snel achter dat het nodig is om het kaf van het koren te scheiden. Vele offertes verder kwam Zonnekeus voorbij en dat voelde vanaf het eerste moment goed. Eigenaar Hamid reageerde snel en adequaat, liet de vervelende verkooppraatjes achterwege en beantwoordde alle vragen met veel geduld. Binnen twee weken geleverd en geïnstalleerd door jongens met kennis van zaken. Extra wensen en opties werden netjes doorgenomen en uitgevoerd. Een schot in de roos. Ik beveel het een ieder aan. Ruud Postma Amsterdam
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 28/08/2020
9

Prima, duidelijk en snel

Scherpe prijs! Communicatie verliep goed, jonge, enthousiaste gasten! Oplevering was binnen twee weken en het is netjes afgewerkt. Enige kritiekpuntje is dat de hal niet schoongemaakt is na afloop.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 20/08/2020
10

Van begin tot eind perfect

Vanaf de offerte tot aan de oplevering en ook daarna voor vragen zijn we geweldig geholpen. Wij zouden Zonnekeus dan ook zeker aanraden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 18/08/2020
10

Zonnepanelen ook op leistenen dak !

Al enkele jaren zijn we van plan om zonnepanelen te plaatsen. Ik heb in het verleden al diverse offertes aangevraagd en gegevens opgestuurd , maar telkens kreeg ik te horen dat men op mijn dak geen panelen kon plaatsen, aangezien we een leistenen dak hebben. Ik had de moed al opgegeven, totdat mijn zwager vertelde over Zonnekeus. Hij heeft direct een foto van mijn dak gemaild naar zijn contactpersoon bij Zonnekeus met de vraag of zij wel in staat waren om panelen te plaatsen op een leistenen dak. Een dag later kreeg ik gelijk een mail met het bericht dat zij dit al vaker gedaan hadden en dit prima kan. Ik heb direct een concept-offerte opgevraagd en 2 dagen later had ik deze keurig gedetailleerd in huis met direct al een foto, waarop de panelen waren ingetekend. Gelijk een afspraak gemaakt voor een schouwing ter plaatse, zodat we alles nog eens goed konden doornemen, waarbij de woning nog eens goed geïnspecteerd werd op het dak zelf en een overzicht met een drone. Ik had gelijk een goed gevoel bij dhr. Hamid die ter plaatse kwam. Verder gaf hij aan dat het belangrijk was om te werken met lood onder de leistenen ipv plastic, zodat het dak ook duurzaam dicht blijft. We hebben de details doorgenomen en 1 dag later had ik de definitieve offerte binnen. 2 weken later zijn de panelen geplaatst. Ze kwamen met 5 man onder leiding van Jedidja, die vakkundig instructies gaf. Conform afspraak hebben ze op een keurige manier de leisteentjes eerst verwijderd en de bevestigingshaken gemonteerd en afgewerkt met lood tegen indringend vocht. Hierop is een constructie geplaatst horizontaal & verticaal, waar de panelen verder op afgemonteerd werden Al bij al ziet dat er aan de buitenkant netjes uit. Verder hebben ze de gehele bekabeling compleet weggewerkt door het hele huis. Er is erg hard en zeer netjes gewerkt. Wij zijn in ieder geval zeer blij met onze keuze van leverancier en kan iedereen Zonnekeus aanraden, een vertrouwd adres met net een beetje meer aandacht voor kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kalmthout - 14/08/2020
9

Vriendelijk, informerend, deskundig, meedenkend en afspraken nakomend.

Zonnepanelen aanschaffen, ja of nee? Ik bel naar Zonnekeus voor informatie en een schouwafspraak. Dat is snel geregeld. Ik ontvang een bevestiging per email. Binnen een week komt Hamid. Hij beoordeelt de locatie van de panelen (dak), geeft uitgebreid advies over de werking, de garantie en de prijs van de in Duitsland gemaakte zonnepanelen. Hij legt alles rustig uit, maakt schetsen, luistert goed naar mijn vragen en geeft verdere uitleg. Er wordt meteen een offerte gemaakt. De volgende dag ontvang ik een email met daarin de offerte en alle informatie (zo'n 20 A4tjes). Een paar dagen later belt Hamid mij op en neemt mijn vragen met me door. Ik ga akkoord. Ik onderteken de offerte online en de volgende dag wordt er al een afspraak ingepland. Binnen vier weken worden de panelen geplaatst. Op de plaatsingsdag komen drie vriendelijke mannen op tijd aan. Ze zijn goed gehumeurd, deskundig en gaan meteen aan het werk. De materialen zien er professioneel uit (een steiger met inpandige lift), een nette bestelbus waar alle materialen in liggen (panelen verpakt in doeken in stevige rekken). De man die binnen de omvormer gaat plaatsen doet netjes zijn schoenen uit (op eigen initiatief). Als de panelen geplaatst zijn, wordt er nog een controle met een drone uitgevoerd. Als alles bijna klaar is, komt er nog een vierde medewerker en hij controleert of alles goed is gegaan en geeft mij uitleg over de panelen, de omvormer en over de app. Goede directeur, goede werknemers, goede materialen, goede communicatie (ook achteraf) .. topbedrijf. Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Zonnige keuze ... Zonnekeus !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moergestel - 28/07/2020
8

Netjes gewerkt

Ondanks wat opstart problemen (de steiger was te kort). De mannen hebben netjes gewerkt en doorgewerkt tot het klaar was. Nu 2 dagen het in gebruik en alles werkt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 18/07/2020
10

Zonnekeus, De juiste keus van offerte tot installatie

De offerte aanvraag met Hamid is als zeer prettig ervaren. Is deskundige betreft zonnepanelen en installatie. Geeft een goede uitleg over de verwachte installatie en allerlei info over zonnepanelen in het algemeen. Na schouwing op locatie, offerte ontvangen. Niet de goedkoopste misschien maar de deskundigheid heeft voor ons de doorslag gegeven. De installateurs waren top jongens, ondanks de regen zijn ze onverstoorbaar te werk gegaan. Vakkundig en klantvriendelijk, wetende dat ze op hoogte werken, veiligheid voor alles. Overleggen met je over de werkzaamheden en geven een goede uitleg over werking van de installatie Jedidja, Erwin en Joey, top prestatie en service Zonnekeus is een aanrader betreft zonnepanelen !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 14/07/2020
10

Top ervaring opgedaan met Zonnekeus. Harde werkers die kwaliteit leveren.

Na er lang over nagedacht te hebben besloten om voor zonnepanelen te gaan. Diverse offertes aangevraagd en dus ook bij Zonnekeus. De prettige communicatie met Hamid, de perfecte uitleg en de kennis en ervaring die hij heeft hebben mij doen besluiten om voor Zonnekeus te kiezen. Ook de eerlijkheid en openheid tijdens de schouwing gaven mij een gevoel van; ja, deze man gun ik het. Ook de mogelijkheid om op korte termijn te installeren vond ik erg prettig. Na de installatie hebben we aan het einde van de dag heerlijk met de installateurs een BBQ gehad waarbij Hamid voor het vlees zorgde. Dit was tijdens de deal afgesproken en maakt het natuurlijk een erg leuke afsluiting van de dag. Ik kan niets anders zeggen dat wanneer je voor zonnepanelen wilt kiezen ik je Zonnekeus kan aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk - 05/07/2020
10

Zeer prettige ervaring.

Prima en zeer vriendelijke mensen. Goede uitleg en na de complete installatie alles netjes opgeruimd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout - 02/07/2020
10

Buitengewoon goede installatie

Zonnekeus werkte bij mij voor een andere leverancier. De installatie verliep keurig. Samen bekeken hoe leidingen het mooist konden worden aangelegd; juiste voorlichting over plussen en minnen. Kortom : VAKWERK !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Halsteren - 10/06/2020
10

Top in kwaliteit, vaklui en service!

Goede uitleg en informatie mbt aanschaf wat het beste bij je past. Vriendelijke en vakkundige installateurs. Prima prijs-kwaliteit verhouding. En een top service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijen - 07/06/2020
10

Alles prima verzorgd.

Van de voorbereiding tot en met de nazorg: alles is duidelijk en goed geregeld. Er wordt uitgebreid gecommuniceerd over het terugleveren van energie en de BTW teruggave wordt ook direct geregeld. Bij onvoorziene omstandigheden op locatie wordt er ook actief naar een oplossing gezocht. Ik ben meer dan tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch - 22/05/2020
10

Zeer ervaren installateurs!

Wij hebben bij Zonnekeus een offerte aangevraagd en zijn ontzettend goed begeleid bij zowel het aanlooptraject als de plaatsing. We moesten even geduld hebben, want het bedrijf is populair in de omgeving, maar dan heb je ook wat. Door het meedenken van het bedrijf is ons geld bespaard en kon ons kleine dak toch mooi voorzien worden van XL panelen zodat we een maximaal aantal Kwh omzetten. Vanaf de heren op kantoor tot de heren op het dak, ze zijn allemaal supervriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergschenhoek - 17/05/2020
10

Professioneel!

Alle wegen leiden naar Rome. Dit geldt in feite ook voor Zonnekeus. Al zoekende via internet kom je snel bij Zonnekeus uit. Via rondvragen in vrienden/kennissenkring hoor je al snel goede verhalen over de servicegerichtheid. Oftewel via verschillende kanalen komt Zonnekeus goed naar voren. Het eerste contact, belangrijk, verliep goed. Een prijsvergelijk met andere aanbieders gaf aan dat Zonnekeus zichzelf ook goed in de markt heeft gezet. Tezamen met alle andere input hebben we daarom voor hun gekozen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 17/05/2020
10

Behulpzame, meedenkende medewerkers en Duitse kwaliteitspanelen!

Van het begin tot het eind goed geadviseerd en heldere uitleg gegeven in een voor de meeste mensen onbekende wereld. Erg fijne medewerkers, die vakbekwaam zijn en ook graag met je willen meedenken. Maken waar wat ze beloven en bovendien snel in reactie en op de dag van installeren. Kortom, geen moment spijt gehad om samen met Zonnekeus ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Tevens erg blij met de mogelijkheid om Europees geproduceerde zonnepanelen te kunnen kiezen. Daarom beveel ik een ieder Zonnekeus aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 17/05/2020
9

Een zeer prettig bedrijf van monteur tot directeur

De mannen zijn zeer betrokken met het werk, zijn onverstoorbaar. Het werk wat ze leveren is perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJsel - 15/05/2020
10

Top, wij hadden geen betere keuze kunnen maken!

Zeer goed geholpen! Uitstekende uitleg. Er is alle tijd genomen voor alle uitleg bij de schouwing. Vrijwel direct antwoord op onze vragen via Whatsapp, zelfs 's avonds! Op de dag van plaatsing hebben de mannen echt top gewerkt, veilig en netjes! Alles is goed zeer goed afgewerkt. Geen afgeraffeld werk, maar echt vakwerk! Wij raden Zonnekeus voor de volle 100% aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 12/05/2020
10

Goed geregeld

Goede service en aardige mensen met vakkennis!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle a/d IJssel - 01/05/2020
63 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10