Keurmerken

Wij staan voor kwaliteit en een veilige manier van werken. Dit is voor u als klant belangrijk, maar ook voor ons personeel. Daarom doen wij veel moeite om met de onderstaande onafhankelijke organisaties en instanties nauw samen te werken. Ook kunt u hier lezen wat elk keurmerk inhoudt.


Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel.

Klik hier om onze inschrijving te bekijken.

Klik hier om meer te lezen over Techniek Nederland.

Garantiefonds ZonZeker

Wij zijn blij dat wij ons een ZonZeker-installateur mogen noemen! Mocht onze bedrijfscontinuïteit in de problemen komen, dan worden uw zekerheden overgenomen door een andere installateur.

Wij zijn door Garantiefonds ZonZeker gescreend op zowel administratief gebied als vakbekwaamheid. Dit keurmerk biedt u de garantie dat u met ons een installateur van kwaliteit in huis haalt.

Klik hier om onze inschrijving te bekijken.

Klik hier om meer te lezen over Garantiefonds ZonZeker.

InstallQ

Deze onafhankelijke stichting ziet erop toe dat er in Nederland veilige zonnepanelen-installaties van goede kwaliteit worden geplaatst. Daarom ontwikkelen en beheren zij een breed scala aan kwaliteitsregelingen.

Wij zijn een InstallQ-erkende en -gecertificeerde installateur.

Klik hier om onze inschrijving in het kwaliteitsregister van ‘De Echte Installateur’ te bekijken.

Klik hier om meer te lezen over InstallQ.

QBISnl

Vakman of beunhaas? Een mooie website zegt niks over vakmanschap en helaas geeft een aardige stem geen kwaliteitsgarantie… QBISnl wél! In dit register staan alleen namen van gecertificeerde en gekwalificeerde vakmensen en adviseurs.

Klik hier om onze inschrijving te bekijken.

Klik hier om meer te lezen over QBISnl.

Sonnenstromfabrik

Wij zijn oprecht blij dat wij van Sonnenstromfabrik het keurmerk ‘Premium Partner’ hebben gekregen. Zij zijn onze hoofdleverancier van eersteklas zonnepanelen en zijn gevestigd in Wismar (Duitsland).

Klik hier om meer te lezen over Glas/Glas zonnepanelen.

Klik hier om meer te lezen over Sonnenstromfabrik.

ERGO Versicherung AG

In samenwerking met ERGO Versicherung AG bieden wij u totale dekking van schade aan het zonnepanelensysteem op uw dak. Deze verzekering is optioneel en u kunt kiezen voor een verzekeringstermijn van 5 of 10 jaar.

Klik hier om meer te lezen over wat deze verzekering inhoudt.

Klik hier om meer te lezen over ERGO Versicherung AG.

Trees for All

Wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Voor iedere geplaatste zonnepanelen-installatie worden 2 bomen geplant. Zo bouwen we aan een duurzame toekomst.

Klik hier om ons ‘Bewijs van boomdonatie’ te bekijken.