Klantenservice

Advies op maat

Als u de beslissing heeft genomen om zonnepanelen te laten installeren, dan wilt u natuurlijk goed worden voorgelicht door een partij die betrouwbaar is. Onze adviseurs en klantenservice hebben de ervaring en kennis om uw dak te beoordelen en hier een goed passend zonnesysteem bij te adviseren.

Voor elke situatie is er een passend systeem. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak. Dit is nodig om een goede offerte op te kunnen maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan en het systeem perfect bij uw dak past. Heeft u vragen, twijfels of bent u benieuwd naar wat zo’n systeem ongeveer moet kosten, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag tot dienst.

Wist u dat wij binnen vier weken een zonnepanelen-installatie kunnen installeren en opleveren? Wij voeren elke installatie namelijk uit met eigen vakbekwame installateurs.

Meld storingen meteen

Natuurlijk gaan wij ervan uit dat uw zonnepanelen-installatie blijft functioneren zonder storingen. Maar mocht er onverwachts toch iets mis zijn, dan vernemen wij dat graag meteen van u. Wij komen dan zo spoedig mogelijk langs (vaak al binnen 72 uur) om de storing te verhelpen.

Vragen

Heeft u vragen over een zonnepanelen-installatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of door het onderstaande contactformulier in te vullen en te versturen. Wij nemen graag de tijd om naar u te luisteren, uw vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en advies te geven. Ook zijn wij in het weekend bereikbaar.

Zonnekeus B.V.
Florijnstraat 55
2988 CL Ridderkerk
Telefoon: 085-06.06.889
E-mail: support@zonnekeus.nl

Contactformulier

    (*) verplicht veld