Project omschrijving

Zonne-energie is schoon, duurzaam en onuitputtelijk. Vandaar dat we het steeds vaker gebruiken in plaats van conventionele vormen van energieMet zonne-energie verwarmen we onze huizen, koken we ons etenmaken we licht in het donker, laten we allerlei apparaten werken, en drijven we zelfs voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen aan. Wie weet wat voor mogelijkheden zonne-energie ons nog biedt? 

Kijkend naar de toekomst, draagt Zonnekeus bij aan een schone leefomgeving voor mens, plant en dier. Een duurzame samenleving waarin iedereen vrij en onafhankelijk kan leven en werken. De zon is er voor ons allemaal. Iedereen heeft recht op zonne-energie. Daar geloven wij in. Vandaar onze missie om zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen.  

Nog een manier om zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen, is om projecten uit te voeren voor woningcorporaties. Want ook mensen die een huis huren, willen profiteren van de voordelen van zonne-energie. Zulke projecten zijn een mooie uitdaging. Vooral omdat we dan met een grote groep mensen te maken hebben die allemaal hun specifieke wensen en energiebehoeftes hebben.  

Op deze manieren onze bijdrage leveren, geeft ons voldoening. We realiseren ons namelijk dat we hierdoor mee bouwen aan een mooie, schone wereld die wordt aangedreven door de zon. En daar worden wij gelukkig van.