Project omschrijving

Energie wordt steeds duurder. Ieder jaar betalen we allemaal nog meer voor de energievoorziening aan ons huishouden of organisatie. Wordt het niet eens tijd om naar een alternatief te zoeken? Dat alternatief is er in de vorm van zonne-energie. En het goede nieuws is dat zonne-energie schoon, duurzaam, relatief goedkoop en ook nog eens onuitputtelijk is. 

Goede redenen voor de aanschaf van uw eigen zonnepanelen installatie. Zo kunt u onafhankelijker en naar eigen behoefte zonne-energie opwekken. Tenminste, als u de aanschaf van een zonnepanelen installatie kan betalen. Niet iedereen beschikt over de financiële middelen om zo’n installatie te financieren.  

Dat vinden wij jammer. De zon schijnt voor ons allemaal en ieder van ons heeft recht op zonne-energie. Daar geloven wij in. En ook dat het voor iedereen betaalbaar moet zijnDaarom brengen wij u in contact met de adviseurs met wie wij samenwerken. Zij kunnen u een speciaal ontwikkelde lening aanbieden waarmee u een zonnepanelen installatie kunt financieren en alsnog de zon bij u in huis haalt.  

Deze zonne-energie lening is zo ontwikkeld dat u gemakkelijk de aflossing en rente terugverdient, zodat de zonnepanelen installatie ruim binnen de looptijd uw eigendom wordt. Zo bespaart u op energiekosten, betaalt u geen btw en maakt u zich ook nog onafhankelijker  van energiebedrijven. Zo ziet u maar, voor niks komt de zon op.