Moergestel - Noord-Brabant

Moergestel, Noord-Brabant | 31 glas-op-glas zonnepanelen op een leistenen dak

In Moergestel, net iets ten oosten van Tilburg, hebben we op een prachtige, vrijstaande woning 31 duurzame glas-op-glas zonnepanelen geplaatst.

Bent u ook geïnteresseerd in duurzame zonnepanelen?

Vraag in een paar klikken vrijblijvend een schouwing aan
Vraag vrijblijvend een schouwing aan
De mooiste resultaten van dit project
  • 31 glas-op-glas zonnepanelen geplaatst
  • Sonnenstromfabrik 325wp zonnepanelen
  • Leihaken
  • Afgewerkt met lood

Een advies op maat

Deze klant hebben wij geholpen toen bleek dat hij al 3 verschillende bedrijven had benaderd om de installatie uit te voeren. Helaas bleek telkens dat die partijen de plaatsing niet konden realiseren toen ze op locatie waren.
De klant heeft ons benaderd en de knelpunten beschreven. Voor ons werd duidelijk dat het geen probleem vormt om de installatie uit te voeren op het leistenen dak van de klant. We hebben leihaken gebruikt voor de plaatsing, met lood voor de waterafdichting gezorgd en de installatie verder met Solaredge uitgevoerd.

De zonnepanelen

Er is voor gekozen om 31 zonnepanelen van 325wp Mono Full Black glas-op-glas van Sonnenstromfabrik te installeren. Deze hebben zowel productgarantie van 30 jaar als een lineaire opbrengstgarantie van 30 jaar.

  • 30 jaar product garantie
  • 30 jaar rendementsgarantie
  • Excellent Glas/Glas 325wp
  • Brandveilig
  • Geproduceerd door Sonnenstromfabrik in Wismar (Duitsland)
  • Optionele All-Risk Verzekering

De aansluiting

Er was bij dit project al een aansluiting vanuit de omvormer naar de meterkast aanwezig, wat ons werk natuurlijk wat makkelijker heeft gemaakt.

Aanpassen aan het type dak

Voor installaties op leistenen daken sturen we tijdens de voorbereiding altijd een dak-expert langs die hierin gespecialiseerd is. Hij verwijdert een aantal dakpannen om te zien hoe de situatie daaronder is. Ook meet hij de dakpannen op en bepaalt hij aan de hand van het dakbeschot welk type RVS leisteen dakhaken het beste gebruikt kunnen worden. Op de dag van installatie zorgen wij voor voldoende reserve lei-pannen, zodat we uw dak altijd netjes achter kunnen laten. Voor elke dakhaak verwijderen we bij installatie ongeveer 5 dakpannen om deze goed te kunnen plaatsen. Met geïmpregneerd lood maken we daarna aan beide zijden het dak weer waterdicht. Hierna plaatsen we basisprofielen op de haken, waar vervolgens de zonnepanelen op worden gezet.


Veiligheid

Voor een veilige installatie is hier gebruik gemaakt van een RSS-valbeveiligingssysteem met een elektrische steiger om de zonnepanelen en onze installateurs veilig verticaal te transporteren.

Verwacht rendement

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing. Op een zonnepaneel van 1,5m² met een vermogen van 325 Wp straalt de zon met een vermogen van 1800 Wp. Het zonnepanelen rendement (efficiëntie zonnepanelen) ligt ongeveer tussen 15% en 22% van het beschikbare zonlicht kan worden omgezet in elektriciteit. Het verwachte rendement van deze installatie ligt op ongeveer 9200 kWh per jaar.

Hoe hoog kan uw rendement oplopen?

Dankzij ons persoonlijke advies weet u precies waar u aan toe bent.
Wat betreft de investering, maar ook het rendement dat u kunt verwachten.

Doe de renedementscheck
Op de hoogte blijven van uw rendement?

Met de MySolarApp blijft u altijd in real-time op de hoogte van uw rendement. Download deze gratis in de store!

Het eindresultaat

Bij de oplevering maakt Zonnekeus gebruik van een warmtebeeldcamera om onzichtbare schades aan de zonnepanelen op te sporen. Mocht dat het geval zijn, dan zal Zonnekeus direct het beschadigde zonnepaneel vervangen. Na de inspectie neemt de hoofdinstallateur de installatie en werking van het zonnepanelen-installatie met de klant door en zal er een digitaal opleveringsdocument met de klant worden doorgenomen om te kijken of alles naar tevredenheid is opgeleverd. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag in een paar klikken vrijblijvend een schouwing aan

Wij komen dan rijblijvend bij u langs voor een offerte én rendementsplan op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en welk rendement u van uw zonnepanelen kunt verwachten.

Vraag een schouwing aan arrow image
9,6

Bekijk meer projecten

Benieuwd naar meer projecten?

Bekijk al onze projecten en sorteer op daktype. Zo kunt u de projecten zien die wij eerder deden in een vergelijkbare situatie als bij u thuis.

Bekijk al onze projecten

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Onze persoonlijke aanpak en advies zorgt ervoor dat klanten enorm tevreden zijn met onze service. We leggen als duidelijk en rustig uit en willen niet dat u een keuze maakt zonder hier eerst goed over nagedacht te hebben.

9,6

5 januari

Top bedrijf

Prima service, goede uitleg en advies tijdens schouwing. Snelle en overzichtelijke offerte. Erg vriendelijke en kundige monteurs. Harde werkers! Helpen je [...]

Heinenoord

Geverifieerde klant

21 december

Geweldige installatie

Mijn ervaring bij Zonnekeus is zeer positief. Dit vanaf het verkoop/advies tot aan de installatie en oplevering. Bij de verkoop ben ik [...]

Delft

Geverifieerde klant

20 december

redelijk tot goed

Installatie in de meterkast ging perfect, het plaatsen van de panelen ging redelijk tot goed. In 1e instantie lagen de [...]

Abbenbroek

Geverifieerde klant