Alblasserdam - Zuid-Holland

Alblasserdam, Zuid-Holland | 44 glas-op-glas zonnepanelen op een schuin bitumen dak met Enphase

In Alblasserdam, vlak naast rivier de Noord, hebben we op een prachtige, vrijstaande woning 44 duurzame glas-op-glas zonnepanelen geplaatst.

Bent u ook geïnteresseerd in duurzame zonnepanelen?

Vraag in een paar klikken vrijblijvend een schouwing aan
Vraag vrijblijvend een schouwing aan
De mooiste resultaten van dit project
  • 44 glas-op-glas zonnepanelen geplaatst
  • Soluxtec 330wp zonnepanelen
  • Een onderconstructie voor op schuin bitumen dak
  • Mooie zuidwest opstelling

Een advies op maat

Voor iedere installatie voeren we een schouwing uit, waarin we alle ins-en outs van het dak in kaart brengen om zo een perfect advies op maat te geven. Zo verloopt de installatie soepel en kunnen onze klanten rekenen op een optimaal rendement!

De zonnepanelen

Er is voor gekozen om 44 zonnepanelen van 330wp Mono Full Black Glas/Glas Soluxtec te installeren. Deze hebben zowel productgarantie van 30 jaar als een lineaire opbrengstgarantie van 30 jaar.

  • 30 jaar product garantie
  • 30 jaar rendementsgarantie
  • Glas/Glas 330wp
  • Brandveilig
  • Geproduceerd door Soluxtec in Bitburg (Duitsland)
  • Optionele All-Risk Verzekering

De aansluiting

Zonnekeus heeft een aantal manieren voor het realiseren van het kabeltraject vanaf de omvormer naar de meterkast zonder het kabeltraject binnen in de woning te hoeven leiden als er geen loze leiding aanwezig was. Ook trekken wij direct een internet UTP kabel vanaf de omvormer naar de router toe zodat er geen onstabiele verbinding kan plaatsvinden tussen de omvormer en router, dit kan wel het geval kan zijn met een Wifi of Power of line verbinding.

Aanpassen aan het type dak

We spelen bij iedere installatie in op het daktype van onze klant, zodat de installatie veilig en perfect op maat wordt uitgevoerd.

Veiligheid

Voor een veilige installatie is hier gebruik gemaakt van een RSS-valbeveiligingssysteem en een elektrische steiger om zowel de zonnepanelen als onze installateurs veilig te transporteren.

Verwacht rendement

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing. Dat gezegd hebbende ligt, voor deze installatie, het verwachte rendement rond de 12.000 kWh per jaar.

Hoe hoog kan uw rendement oplopen?

Dankzij ons persoonlijke advies weet u precies waar u aan toe bent.
Wat betreft de investering, maar ook het rendement dat u kunt verwachten.

Doe de renedementscheck
Op de hoogte blijven van uw rendement?

Met de MySolarApp blijft u altijd in real-time op de hoogte van uw rendement. Download deze gratis in de store!

Het eindresultaat

Bij de oplevering maakt Zonnekeus gebruik van een warmtebeeldcamera om onzichtbare schades aan de zonnepanelen op te sporen. Mocht dat het geval zijn, dan zal Zonnekeus direct het beschadigde zonnepaneel vervangen. Na de inspectie neemt de hoofdinstallateur de installatie en werking van het zonnepanelen-installatie met de klant door en zal er een digitaal opleveringsdocument met de klant worden doorgenomen om te kijken of alles naar tevredenheid is opgeleverd. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag in een paar klikken vrijblijvend een schouwing aan

Wij komen dan gratis en vrijblijvend bij u langs voor een offerte én rendementsplan op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en welk rendement u van uw zonnepanelen kunt verwachten.

Vraag een schouwing aan arrow image
9,6

Bekijk meer projecten

Benieuwd naar meer projecten?

Bekijk al onze projecten en sorteer op daktype. Zo kunt u de projecten zien die wij eerder deden in een vergelijkbare situatie als bij u thuis.

Bekijk al onze projecten

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Onze persoonlijke aanpak en advies zorgt ervoor dat klanten enorm tevreden zijn met onze service. We leggen als duidelijk en rustig uit en willen niet dat u een keuze maakt zonder hier eerst goed over nagedacht te hebben.

9,6

5 januari

Top bedrijf

Prima service, goede uitleg en advies tijdens schouwing. Snelle en overzichtelijke offerte. Erg vriendelijke en kundige monteurs. Harde werkers! Helpen je [...]

Heinenoord

Geverifieerde klant

21 december

Geweldige installatie

Mijn ervaring bij Zonnekeus is zeer positief. Dit vanaf het verkoop/advies tot aan de installatie en oplevering. Bij de verkoop ben ik [...]

Delft

Geverifieerde klant

20 december

redelijk tot goed

Installatie in de meterkast ging perfect, het plaatsen van de panelen ging redelijk tot goed. In 1e instantie lagen de [...]

Abbenbroek

Geverifieerde klant