Nistelrode - Noord-Brabant

Nistelrode, Noord-Brabant | 15 glas-op-glas zonnepanelen op een schuin dak

In Nistelrode, net iets ten zuiden van Oss, hebben we op een schuin dak van een rijtjeswoning, 15 duurzame glas-op-glas zonnepanelen geplaatst.

Bent u ook geïnteresseerd in duurzame zonnepanelen?

Vraag in een paar klikken vrijblijvend een schouwing aan
Vraag vrijblijvend een schouwing aan
De mooiste resultaten van dit project
  • 15 glas-op-glas zonnepanelen geplaatst
  • Sonnenstromfabrik 325wp zonnepanelen
  • Plaatsing op schuin dak

Een advies op maat

Tijdens de voorbereidende schouwing inspecteren onze installateurs het dak en de omgeving, zodat de installatie van de panelen van ook deze klant veilig verloopt en een optimaal rendement oplevert!

De zonnepanelen

Er is voor gekozen om 15 zonnepanelen van 325wp Excellent Glas/Glas Sonnenstromfabrik te installeren. Deze hebben zowel productgarantie van 30 jaar als een lineaire opbrengstgarantie van 30 jaar.

  • 30 jaar product garantie
  • 30 jaar rendementsgarantie
  • Excellent Glas/Glas 325wp
  • Brandveilig
  • Geproduceerd door Sonnenstromfabrik in Wismar (Duitsland)
  • Optionele All-Risk Verzekering

De aansluiting

Zonnekeus heeft een aantal manieren voor het realiseren van het kabeltraject vanaf de omvormer naar de meterkast zonder het kabeltraject binnen in de woning te hoeven leiden als er geen loze leiding aanwezig was. Ook trekken wij direct een internet UTP kabel vanaf de omvormer naar de router toe zodat er geen onstabiele verbinding kan plaatsvinden tussen de omvormer en router, dit kan wel het geval kan zijn met een Wifi of Power of line verbinding.

Aanpassen aan het type dak

Veiligheid

Voor een veilige installatie is hier gebruik gemaakt van een RSS-valbeveiligingssysteem met een elektrische steiger om de zonnepanelen en onze installateurs veilig verticaal te transporteren.

Verwacht rendement

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing. Dat gezegd hebbende ligt, voor deze installatie, het verwachte rendement rond de 4207 kWh per jaar.

Hoe hoog kan uw rendement oplopen?

Dankzij ons persoonlijke advies weet u precies waar u aan toe bent.
Wat betreft de investering, maar ook het rendement dat u kunt verwachten.

Doe de renedementscheck
Op de hoogte blijven van uw rendement?

Met de MySolarApp blijft u altijd in real-time op de hoogte van uw rendement. Download deze gratis in de store!

Het eindresultaat

Bij de oplevering maakt Zonnekeus gebruik van een warmtebeeldcamera om onzichtbare schades aan de zonnepanelen op te sporen. Mocht dat het geval zijn, dan zal Zonnekeus direct het beschadigde zonnepaneel vervangen. Na de inspectie neemt de hoofdinstallateur de installatie en werking van het zonnepanelen-installatie met de klant door en zal er een digitaal opleveringsdocument met de klant worden doorgenomen om te kijken of alles naar tevredenheid is opgeleverd. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag in een paar klikken vrijblijvend een schouwing aan

Wij komen dan vrijblijvend bij u langs voor een offerte én rendementsplan op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en welk rendement u van uw zonnepanelen kunt verwachten.

Vraag een schouwing aan arrow image
9,6

Bekijk meer projecten

Benieuwd naar meer projecten?

Bekijk al onze projecten en sorteer op daktype. Zo kunt u de projecten zien die wij eerder deden in een vergelijkbare situatie als bij u thuis.

Bekijk al onze projecten

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Onze persoonlijke aanpak en advies zorgt ervoor dat klanten enorm tevreden zijn met onze service. We leggen als duidelijk en rustig uit en willen niet dat u een keuze maakt zonder hier eerst goed over nagedacht te hebben.

9,6

4 oktober

Heel proffesioneel en netjes gewerkt. Top!

Ruim binnen 1 dag 13 panelen geplaatst. Zeer tevreden.

Ouderkerk aan den IJssel

Geverifieerde klant

18 september

Snel service geheel volgens afspraak.

Na telefonisch contact gehad te hebben is van bezoek op locatie tot monteren en werkend op leveren alles volgens afspraak [...]

Papendrecht

Geverifieerde klant

15 september

Efficiënt, strak georganiseerd, snel en vriendelijk.

Heel goed bedrijf, snelle en deskundige service.

Haarlem

Geverifieerde klant