Onze mooie projecten

Een zonnesysteem met optimaal rendement voor íeder daktype, dat is wat ons van andere aanbieders onderscheidt. We zijn dan ook trots op de mooie projecten die we al hebben uitgevoerd. Met ieder opgeleverd project bij een tevreden klant wordt Nederland een stukje groener en duurzamer. Ontdek hier waarom klanten voor ons hebben gekozen en laat u inspireren!

Nieuwsgierig geworden? Ontdek dan vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen en welk rendement u kunt verwachten.

Vraag in een paar klikken een vrijblijvende schouwing aan

Wij komen – geheel vrijblijvend – bij u op locatie kijken, voor een offerte én een rendementsplan op maat. Daarna weet u precies waar u aan toe bent en hoeveel rendement u van onze panelen kunt verwachten.

Vraag een schouwing aan arrow image
9,6

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Alle projecten die u op deze pagina ziet, zijn door ons met passie en aandacht voor service uitgevoerd. We zijn dan ook bijzonder trots dat onze klanten die aanpak bijzonder goed beoordelen en waarderen. Onze missie is namelijk om ieder huishouden aan het perfecte zonnesysteem te helpen.

9,6

12 juli

Doen wat ze beloven, en snel!

Waanzinnig goede ervaring met deze lui; Aan de telefoon al goed geholpen, afspraak binnen een paar dagen. En ze komen […]

Geldrop

Geverifieerde klant

24 juni

Geweldige mensen ,die verstand van zaken hebben.

Meedenkend , gaan een uitdaging niet uit de weg. Plezierig in de omgang , vertrouwen in de klant ,zelfs achteraf betalen […]

Alblasserdam

Geverifieerde klant

9 juni

Top bedrijf top installatie team

Na email snel contact binnen een week een adviseur in huis die alle tijd neemt. Duidelijke afspraken en alles […]

Huizen

Geverifieerde klant