Etten-Leur

(Noord-Brabant)

ZONNEPANELEN

Er is voor gekozen om 22 zonnepanelen 320wp Mono Full Black Glas/Folie Sonnenstromfabrik te installeren. Glas/Glas zonnepanelen van Sonnenstromfabrik hebben een productgarantie van 25 jaar en lineaire opbrengst garantie van 26 jaar.

Sonnenstromfabriek Glas/Folie hebben een extreem hoge hardheid van het glas van 8100 Pascal.

OMVORMER

Er is voor SolarEdge gekozen in combinatie met de SolarEdge P370 optimizers. Hierdoor kan elk paneel onafhankelijk van elkaar rendement opleveren en is ook elk paneel onafhankelijk van elkaar te monitoren op de Solaredge monitoring app.

KABELTRAJECT

Zonnekeus heeft een aantal manieren voor het realiseren van het kabeltraject vanaf de omvormer naar de meterkast zonder het kabeltraject binnen in de woning hoeven te leiden als er geen loze leiding aanwezig was.

Ook trekken wij direct een (internet UTP kabel vanaf de omvormer naar de router toe zodat er geen onstabiele verbinding kan plaatsvinden tussen de omvormer en router, dit kan wel het geval kan zijn met een Wifi of Power of line verbinding.

VEILIGHEID

Voor een veilige installatie is hier gebruik gemaakt van RSS valbeveiliging systeem met een Elektrische steiger om de zonnepanelen en onze installateurs veilig verticaal te transporteren.

OPLEVERING

Bij de oplevering maakt Zonnekeus gebruik van een warmtebeeldcamera om onzichtbare schades aan de zonnepanelen op te sporen, mocht dat het geval zijn zal Zonnekeus direct het beschadigde zonnepaneel vervangen.

Na de inspectie neemt de hoofdinstallateur de installatie en werking van het zonnepanelen installatie met klant door en zal er een digitaal oplever document met de klant worden doorgenomen om te kijken of alles na tevredenheid is opgeleverd.