Hoeveel rendement kunt u verwachten?

Een zo hoog mogelijk rendement, dat is wat u van uw zonnepanelen verwacht. U kiest een duurzame oplossing, maar wilt ook op uw energiekosten besparen. Het rendement dat u kunt verwachten is afhankelijk van onder meer uw energieverbruik, de ligging van het dak en natuurlijk de levensduur van de zonnepanelen. We schatten graag uw verwachte rendement voor u in, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Uw rendement

U krijgt van ons een persoonlijk en vrijblijvend advies om u op weg te helpen. Vul het formulier in, dan plannen we meteen een schouwing in. U ontvangt dan een persoonlijke offerte en realistisch rendementplan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 • Persoonlijk advies
 • Precies weten waar u aan toe bent
 • Transparant en vrijblijvend
9,6

Wat u van ons kunt verwachten

We beginnen altijd met een vrijblijvende schouwing aan huis. U weet daarna precies waar u aan toe bent, maar zit nog nergens aan vast. Hieronder ziet u de onderdelen die tijdens de schouwing de revue passeren.

Tijdens de vrijblijvende schouwing
controleren wij:

images for the steps

Is uw meterkast gereed?

We beginnen bij uw meterkast. Eerst kijken we of u een stoppenkast of een groepenkast heeft. Vervolgens inventariseren we ook eventueel benodigde werkzaamheden. Een stoppenkast moet soms vervangen worden, maar ook bij een groepenkast kunnen aanpassingen nodig zijn voordat u zonnepanelen installeert. Zo weet u zeker dat uw installatie naar behoren werkt en voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving.

 • Zicht op eventueel benodigde aanpassingen
 • Oog op wet- en regelgeving
images for the steps

Welke omvormer past het beste in uw situatie?

De plek waar de omvormer wordt geplaatst heeft invloed op uw rendement. Is het op die plek te warm, of is er te weinig luchtcirculatie, dan levert uw systeem minder op. Bovendien gaat uw omvormer dan minder lang mee. We combineren daarom uw wensen en het advies van de schouwer om zo de beste locatie voor uw omvormer te bepalen.

 • Op de juiste plaats
 • Optimaal rendement
 • De langst mogelijke levensduur
images for the steps

Het optimale kabeltraject kiezen

De bekabeling van de omvormer naar uw meterkast verloopt idealiter met een loze leiding vanuit de meterkast. Kan dat niet, dan zoeken we een andere oplossing om deze bekabeling uit het zicht naar de meterkast te leiden. Dit kan bijvoorbeeld via het dak en achter uw regenpijp, met een UV-bestendige mantelbuis. Van daar leiden we de kabels dan naar de kruipruimte en terug omhoog de meterkast in. Zo verwerken we de bekabeling, in overleg met u, op een onzichtbare manier.

 • Betrouwbare bekabeling naar uw meterkast
 • Geen zichtbare kabels
images for the steps

Welk type dak heeft u?

Wist u dat wij op ieder type dak zonnepanelen plaatsen? En dat u dat vrijwel nergens anders aangeboden krijgt? Wel bekijken we goed wat de invloed van uw type dak is op de plaatsingsmogelijkheden van uw zonnepanelen. We inventariseren dit al tijdens de schouw, zodat er bij de installatie geen verrassingen ontstaan en onze installateurs meteen aan de slag kunnen, ongeacht daktype, de hellingshoek of eventuele buizen en leidingen die in de weg kunnen zitten!

 • De perfecte installatie voor uw daktype bepalen
 • Inventarisatie van alle benodigde informatie voor een vlekkeloze installatie
 • Mogelijkheden voor ieder dak
images for the steps

Omgevingscontrole voor de beste ligging

Uw omgeving heeft invloed op het rendement van uw panelen, dus ook hier kijken we naar. Waar komt de zon vandaan? Staan er misschien bomen in de weg? Daar houden we allemaal rekening mee bij de omgevingscontrole. Zo komen uw panelen op de meest geschikte plek te liggen. Daarnaast kijken we naar de benodigde voorzieningen voor een veilige installatie, zowel voor de installateurs als uw omgeving. Het benodigde materieel wordt dan ook meteen in kaart gebracht, zodat een veilige installatie verder gegarandeerd is.

 • Optimaal rendement
 • Een veilige installatie
Vraag in een paar klikken een vrijblijvende schouwing aan

Wij komen dan bij u langs voor een offerte én rendementplan op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en welk rendement u van uw zonnepanelen kunt verwachten. En u zit natuurlijk nog nergens aan vast.

Vraag een schouwing aan arrow image
9,6
Phone with app

Download de app

En blijf op de hoogte van uw stroom rendement!
 • Zicht op uw energieverbruik en productie in realtime
 • Vergelijk de productie van vandaag met eerdere metingen
 • Houd de prestaties van uw systeem bij

Meer informatie over (de voordelen van) onze zonnepanelen 

Hieronder ziet u de populairste artikelen op onze website. Op zoek naar iets specifieks? Gebruik dan de zoekbalk hiernaast om te zoeken in onze kennisbank.  

Waarom een schouwing van belang is voor een hoog rendement?

Onze brochure omschrijft hoe een schouwing in z'n werk gaat en waar we naar kijken tijdens de schouwing. Zo kunt u het allemaal rustig doorlezen, of bijvoorbeeld delen met uw partner.

Download de brochure

Laat je inspireren door onze projecten

Bekijk verschillende projecten die wij reeds mochten uitvoeren voor tevreden klanten door het hele land. Laat u inspireren door deze projecten, of ontdek waarom deze klanten uiteindelijk kozen voor zonnepanelen van Zonnekeus.

Benieuwd naar meer projecten?

Bekijk al onze projecten en sorteer op daktype. Zo kunt u de projecten zien die wij eerder deden in een vergelijkbare situatie als bij u thuis.

Bekijk al onze projecten
Bekijk al onze projecten

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Onze persoonlijke aanpak en advies zorgt ervoor dat klanten enorm tevreden zijn met onze service. We leggen als duidelijk en rustig uit en willen niet dat u een keuze maakt zonder hier eerst goed over nagedacht te hebben.

9,6

4 oktober

Heel proffesioneel en netjes gewerkt. Top!

Ruim binnen 1 dag 13 panelen geplaatst. Zeer tevreden.

Ouderkerk aan den IJssel

Geverifieerde klant

18 september

Snel service geheel volgens afspraak.

Na telefonisch contact gehad te hebben is van bezoek op locatie tot monteren en werkend op leveren alles volgens afspraak [...]

Papendrecht

Geverifieerde klant

15 september

Efficiënt, strak georganiseerd, snel en vriendelijk.

Heel goed bedrijf, snelle en deskundige service.

Haarlem

Geverifieerde klant