Zonnepanelen installatie met vakbekwame installateurs

Installatie

Elke zonnepanelen installatie wordt met aandacht en zorg geïnstalleerd. Dat begint al bij het vervoer van de zonnepanelen en het verplaatsen van de zonnepanelen op uw dak. Dit doen wij namelijk met een speciale elektrische rolsteiger of mobiele accu ladder lift. Zo bent u ervan verzekerd dat uw zonnepanelen onbeschadigd geïnstalleerd worden.
Zonnekeus zet tijdens de installatie middels afzetlinten de omgeving af waar gewerkt word om te zorgen dat voorbijgangers geen gevaar lopen tijdens de installatie. 

Zonnepanelen installatie

Communicatie

Onze hoofdinstallateur zorgt dat u tijdens de installatie zo goed mogelijk geinformeerd wordt en betrekt u tijdens de installatie erbij als uw dat wenst.
Mocht u tijdens de installatie nog wat vragen hebben of wat andere aanpassingen is dat bij Zonnekeus geen probleem, Communicatie tijdens de installatie is van belang om een tevreden eindresultaat op te kunnen leveren. 
 

Vakbekwame installateurs

Wij werken met vakbekwame installateurs die zowel intern als extern zijn opgeleid. 

Onze installateurs zijn als ervaren te bestempelen en werken volgens een uniforme standaard. Zonnekeus werkt met minimaal 3 installateurs voor elke installatie, 2 die de dakwerkzaamheden uitvoeren en 1 die de omvormer en Electra aansluit binnen in de woning. 

Ook werken wij netjes en schoon en zorgen wij dat het werkgebied schoon wordt achtergelaten. 

Inspectie

Onze hoofdinstallateur zorgt dat u tijdens de installatie zo goed moNa elke installatie zal onze installateur visuele en technische inspectie uitvoeren van uw zonnestroom systeem.
Bij elke oplevering inspecteren wij met een warmtebeeldcamera de werking van de zonnepanelen. Hierdoor kunt u er zeker van kunt zijn dat alle zonnepanelen op het dak goed functioneren.
Nadat de inspectie na tevredenheid is afgerond zal onze installateur de oplevering samen met u doorlopen.
Onbelast zonnepanelen installatie

zonnepanelen installatie Platdak

Oplevering

Nadat de installatie en inspectie is afgerond, neemt de hoofdinstallateur de zonne-installatie met u door.
Nadat u naar tevredenheid met de installateur het oplever document heeft doorlopen, zullen wij de installatie aan u opleveren.
U krijgt ook de uitleg omtrent de werking van de omvormer en zonnepanelen.