Sorting by

×

Installatie

Wij werken met vakbekwame installateurs


Kiezen voor zonnepanelen vraagt om maatwerk


Installatie

Elke zonnepanelen-installatie wordt met aandacht en zorg geïnstalleerd. Dat begint al bij het vervoer van de zonnepanelen en het verplaatsen van de zonnepanelen op uw dak. Dit doen wij namelijk met een speciale elektrische rolsteiger of mobiele accu ladder lift. Zo bent u ervan verzekerd dat uw zonnepanelen onbeschadigd geïnstalleerd worden.

Tijdens de installatie zetten wij de directe omgeving af met afzetlinten. Zo lopen voorbijgangers geen gevaar.

Zonnepanelen installatie

Communicatie

Tijdens de installatie zorgt onze hoofdinstallateur ervoor dat u zo goed mogelijk geïnformeerd wordt. Hij betrekt u erbij als u dat wenst. Mocht u vragen hebben of wensen voor andere aanpassingen, dan is dat bij ons geen probleem. Communicatie is van belang om een tevreden eindresultaat op te kunnen leveren.

Vakbekwame Installateurs

Wij werken met vakbekwame installateurs die zowel intern als extern zijn opgeleid.

Onze installateurs zijn als ervaren te bestempelen en werken volgens een uniforme standaard. Wij werken met minimaal drie installateurs voor elke installatie (twee die de dakwerkzaamheden uitvoeren en één die binnen in de woning de omvormer en de elektriciteit aansluit).

Wij werken netjes en schoon. En na de werkzaamheden laten wij het werkgebied weer opgeruimd achter.

Inspectie

Na elke installatie zal onze installateur een visuele en technische inspectie uitvoeren van uw zonnepanelen-installatie.

Ook inspecteren wij de werking van de zonnepanelen met een warmtebeeldcamera. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat alle zonnepanelen op het dak goed functioneren.

zonnepanelen installatie Platdak

Oplevering

Nadat de installatie en inspectie zijn afgerond, neemt de hoofdinstallateur de zonnepanelen-installatie met u door.
Wanneer u met de installateur het opleveringsdocument naar tevredenheid heeft doorlopen, dan zullen wij de installatie aan u opleveren.

U krijgt ook uitleg omtrent de werking van de omvormer en zonnepanelen.