Communicatie

Onze installateurs betrekken u voor maar ook tijdens de installatie. Dit, om ervoor te zorgen dat uw wensen worden meegenomen in het advies dat wij verstrekken. Tijdens de installatie wordt er nauw contact gehouden over de voortgang.

Installatie

Elke zonnepanelen installatie wordt met aandacht en zorg geïnstalleerd. Dat begint al bij het vervoer van de zonnepanelen en het verplaatsen van de zonnepanelen op uw dak met een speciale elektrische rolsteiger of mobiele accu ladder lift. Zo bent u verzekerd dat uw zonnepanelen onbeschadigd geïnstalleerd worden en minimaliseert de belasting op onze installateurs.

Vakbekwame installateurs

Wij werken met vakbekwame installateurs die zowel intern als extern opgeleid zijn. De interne opleidingen zijn gericht op zaken zoals werkprocessen en communicatieve vaardigheden. De externe opleidingen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van installatiebranche QBISnl en InstallQ.

Onze installateurs zijn ervaren en werken volgens een uniforme standaard. Daarnaast zijn al onze installateurs VCA-gecertificeerd.

De installatie wordt pas opgeleverd nadat de werkomgeving netjes is achtergelaten.

Inspectie

Na elke installatie zal onze installateur visuele en technische inspectie uitvoeren van uw zonnestroom systeem.

Bij elke oplevering inspecteren wij met een warmtebeeldcamera de werking van de zonnepanelen. Hierdoor kunt u er zeker van kunt zijn dat alle zonnepanelen op het dak goed functioneren. Hierdoor kunnen wij mogelijke hotspots (beschadigde zonnecellen) constateren en direct een zonnepaneel vervangen.

Nadat de inspectie na tevredenheid is afgerond zal onze installateur de oplevering samen met u doorlopen.

Oplevering

Nadat de installatie en inspectie is afgerond, neemt de hoofdinstallateur de zonne-installatie met u door.

Nadat u naar tevredenheid met de installateur het oplever document heeft doorlopen, zullen wij de installatie aan u opleveren.

U krijgt ook de uitleg omtrent de werking van de omvormer en zonnepanelen.