Glas-glas zonnepanelen | Een keuze voor uw toekomst 

Zonnepanelen zijn een investering in uw toekomst. Dan is het fijn om vooraf glashelder te hebben waar u aan toe bent. Zonnekeus geeft u die zekerheid, met het beste zonnesysteem en de hoogste rendementsgarantie op de markt.  

Het zonnesysteem van Zonnekeus bestaat uit een omvormer op maat, een onderconstructie, en glas-glas zonnepanelen. Ontdek hoe deze combinatie u verzekert van de hoogste winst op uw investering.

Benieuwd hoeveel rendement u kunt behalen?

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een offerte én rendementplan op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat onze glas-glas zonnepanelen u zullen opleveren.

Ja, ik wil mijn rendement weten arrow image
9,6

Glas-glas zonnepanelen met de hoogste rendementsgarantie

De meeste panelen op de markt zijn zogenaamde glas-op-folie panelen, die echter enkele belangrijke nadelen meebrengen. Bij Zonnekeus werken we daarom uitsluitend met glas-glas zonnepanelen die worden geproduceerd door de Sonnenstromfabrik in Wismar, Duitsland. Als Premium Partner van deze leverancier, kunnen we u een rendements- en productgarantie geven van wel 30 jaar.

Hierdoor is de periode waarin u winst maakt op uw investering (de panelen zijn terugverdiend, maar leveren nog altijd rendement) aanzienlijk langer dan bij andere zonnepanelen op de markt. Maar glas-op-glas biedt meer voordelen.

Meer over onze panelen
Kiezen voor glas-glas zonnepanelen van Zonnekeus betekent:
 • 30 jaar productgarantie (uniek in de markt!)
 • 30 jaar rendementsgarantie
 • Geen kans voor binnendringend vocht
 • Volstrekt brandveilig
 • Goed bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals hagel
 • Hoogste rendement op uw investering door een langere levensduur
De langste productgarantie

Op de meeste glas-op-folie panelen zit een productgarantie van slechts 12 jaar. Op onze glas-op-glas panelen ontvangt u een garantie van maar liefst 30 jaar. Dat betekent dus een veel langere periode waarin u rendement behaalt uit uw panelen!

Bekijk de test resultaten video’s hier
Geen kans voor vocht

Bij glas-op-folie panelen ontstaat na verloop van tijd het risico op binnendringend vocht. Doordat glas en folie in verschillende mate uitzetten bij opwarming, worden de naden kwetsbaar. Onze glas-op-glas panelen hebben dat probleem niet, doordat voor- en achterkant van hetzelfde materiaal zijn gemaakt.

Optimale brandveiligheid

Glas-op-folie panelen brengen het risico op brand met zich mee, doordat het folie (bijvoorbeeld bij uitzonderlijke hitte) vlam kan vatten. Glas-op-glas panelen bevatten geen brandbare onderdelen en zijn daardoor volstrekt brandveilig, óók wanneer de temperaturen op uw dak hartje zomer flink oplopen.

Verkleind risico op micro-cracks

De zonnecellen – het kwetsbaarste en belangrijkste onderdeel van de panelen – zitten bij glas-op-glas veilig tussen de glazen platen. Hierdoor is de kans op kleine scheurtjes of barstjes in de zonnecellen aanzienlijk kleiner dan bij andere panelen.

Omvormers

De omvormer zet de opgewekte energie om in een bruikbare spanning van 230 volt en is dus een onmisbaar onderdeel van uw zonnesysteem. Zonnekeus werkt met de kwaliteitsomvormers van SolarEdge, Enphase en SMA. Elk van deze merken biedt zijn eigen unieke voordelen. Zo is Enphase bijvoorbeeld een goede optie bij een gebrek aan ruimte, omdat deze achter het paneel zit en dus geen ruimte in huis inneemt.

Tijdens de schouwing op uw locatie bepalen we welk type omvormer in uw geval het meest geschikt is. Is dat bijvoorbeeld een omvormer van SolarEdge, die ervoor zorgt dat ook in schaduw elk paneel optimaal rendement levert, of juist van SMA die ook bij kleine systemen voor uitstekende prestaties zorgt? Zo bent u verzekerd van een optimaal werkend en veilig zonnesysteem.

Daarom is de juiste omvormer belangrijk
 • Altijd de beste omvormer voor uw situatie
 • Alleen A-merk producten
 • Voor een optimaal rendement van uw zonnesysteem
 • Installatie door onze eigen installateurs, voor een optimaal resultaat en maximale veiligheid
Optimale brandveiligheid

Doordat we alleen werken met A-merk omvormers en eigen installateurs, zijn onze zonnesystemen volkomen brandveilig.

Beter verzekerd

U bent beter verzekerd bij eventuele schade aan of door uw zonnesysteem, doordat bij installatie aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan.

Onderconstructie

Omdat geen dak hetzelfde is, houdt de perfecte onderconstructie hier rekening mee. Denk aan de maximale draagkracht van het dak en een optimale blootstelling aan zonlicht. Met een onderconstructie op maat maken wij daarom uw ideale zonnesysteem compleet. Sterker nog: als één van de weinige aanbieders in Nederland plaatsen wij zonnesystemen op álle daktypes.

Voordeel van de constructie
 • Voor alle daktypes een geschikte oplossing
 • Optimaal rendement door een goed geïntegreerd zonnesysteem
 • Altijd professioneel geïnstalleerd voor extra zekerheid
 • Met extra veiligheidscontrole achteraf
 • Voldoet aan de eisen van verzekeraars
Zeer stormvast

De juiste constructie en installatie voorkomen dat de panelen losraken of beschadigen.

Het beste rendement

Ook de onderconstructie draagt bij aan het rendement van het systeem. Daarom zorgen wij dat alles optimaal op elkaar is afgestemd.

Meer rendement op uw investering dankzij een hoger aantal winstjaren

Uiteindelijk draait het bij uw zonnesysteem natuurlijk om het rendement dat uw investering oplevert. Daarom werken we bij Zonnekeus uitsluitend met glas-op-glas panelen, met een aanzienlijk langere levensduur en dus een hogere opbrengstgarantie. 

Uit glas-op-glas zult u nog jarenlang een goed rendement halen, ook nadat de panelen reeds zijn terugverdiend. We noemen dit ook wel de “winstjaren” van uw panelen. Glas-glas zonnepanelen zullen u dus uiteindelijk altijd een hoger rendement opleveren dan glas-op-folie. 

Glas-op-glas

Glas-op-folie

Garantie

30 jaar

12 jaar

Terugverdientijd

8 jaar

6 jaar

Winstjaren (verzekerd)

22 jaar

6 jaar

Kwaliteit gegarandeerd met Sonnenstromfabrik

Sonnenstromfabrik is de modernste fabrikant van panelen in Europa. De vestiging waar we onze panelen produceren, is al 25 jaar toonaangevend op het gebied van kwaliteit. Bezoek hun website om meer over Sonnenstromfabrik te weten.

Bekijk hoe Sonnenstromfabrik te werk gaat
Wilt u weten hoe een complete installatie wordt uitgevoerd?

Onze brochure bevat alle informatie van de planning tot aan de dag van de installatie. Zo kunt u het allemaal rustig doorlezen, of bijvoorbeeld delen met uw partner.

Download gratis onze brochure

Meer informatie over (de voordelen van) onze glas-glas panelen 

Hieronder ziet u de populairste artikelen op onze website. Op zoek naar iets specifieks? Gebruik dan de zoekbalk hiernaast om te zoeken in onze kennisbank.  

Laat u inspireren door onze projecten

Bekijk verschillende projecten die wij reeds mochten uitvoeren voor tevreden klanten door het hele land. Laat u inspireren door deze projecten, of ontdek waarom deze klanten uiteindelijk kozen voor zonnepanelen van Zonnekeus.

Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak met een 9,6

Wij nemen de tijd voor onze klanten. We leggen alles duidelijk en helder uit en willen graag dat u een keuze maakt waar u goed over heeft nagedacht en waar u achter staat. Deze persoonlijke benadering wordt enorm gewaardeerd door klanten die u voorgingen.

9,6

5 januari

Top bedrijf

Prima service, goede uitleg en advies tijdens schouwing. Snelle en overzichtelijke offerte. Erg vriendelijke en kundige monteurs. Harde werkers! Helpen je […]

Heinenoord

Geverifieerde klant

21 december

Geweldige installatie

Mijn ervaring bij Zonnekeus is zeer positief. Dit vanaf het verkoop/advies tot aan de installatie en oplevering. Bij de verkoop ben ik […]

Delft

Geverifieerde klant

20 december

redelijk tot goed

Installatie in de meterkast ging perfect, het plaatsen van de panelen ging redelijk tot goed. In 1e instantie lagen de […]

Abbenbroek

Geverifieerde klant